21 maj 2010

Vakna!

Såg ett program i går kväll med John Stossel där man jämförde yttrandefrihet i USA med lagar i andra länder. Se programmet om ni har möjlighet!
En av programpunkterna är överfallet på Vilks och den begränsade yttrandefriheten i Sverige.
En av Stossels gäster var Hirsi Ali, som nyss gett ut sin andra bok, Nomad.

Efter den tragiska händelsen när Theo van Gogh mördades av en muslim från Marocco flyttade Ali till USA och har ständigt bodyguards som skyddar henne.
Ali menar att den makthungriga, politiska sidan av islam har övertaget över de mer fredliga Sufis och Ismailis och att Islam måste besegras, punkt slut.
Det räcker inte med att skylla på de "radikala muslimerna" . Om inte Islam besegras kommer det att utvecklas och växa till någonting verkligt fult.

Islam kan bekämpas på många sätt;
Stoppa spridningen! De västerlänningar som konverterar är oftast de mest fanatiska. Vi måste stoppa infiltrationen i skolor och universitet. Islam måste också besegras militärt på alla nivåer. Om vi inte gör det blir vi krossade.

Väst har under lång tid förnekat vad som händer. Man har inte svarat på de små signaler som sänts och som skulle ha varit enkla att hantera. Dilemmat är att den västerländska civilisationen hyllar allas liv, även fienders. Så hur kan man hålla fast vid denna moral och samtidigt försvara sig mot en mycket stark fiende som avser att förgöra oss?
Presidenten säger att vi inte är krig mot islam och genom att vid flera tillfällen framhålla detta, får han radikala muslimer att tro att de redan vunnit.

Det finns ingen "moderat islam". Det finns passiva muslimer som inte alltid följer islams regler men det finns bara ett islam, definierat som undergivenhet till Gud och det är inget moderat i det.
Det talas så mycket om tolerans och respekt men vad det bottnar i är MAKT. Islam är en politisk rörelse som inte har tämjts som kristendomen. Kristna respekterar separationen mellan det världsliga och religiösa. Det har inte hänt inom islam.

Problemet är västvärlden, eftersom man där har den föreställningen att man är oövervinnerlig och att alla kommer att moderniseras och att det vi nu ser i muslimska länder är ett krav på respekt. Eller att det beror på fattigdom, eller är det är på grund av kolonisering.

Västvärldens tankegång är att om vi respekterar dem, kommer de att respektera oss. Om vi tillmötesgår och lugnar och överser och så vidare, kommer problemet att försvinna.
Det är vanföreställningar. Problemet kommer inte att försvinna. Konfrontera det annars blir det bara större!
---------
Inse vilken sorts människor det handlar om!
Här är en kommentar som nyss kom till en tidigare posting:

"Våldtäktsmannen" har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Mannen som står inför rätta ...":

ÅR 2025 TAR VI ÖVER ERA SVINÄTANDE SVENNAR!!! HAHAHA. HAN KOMMER BLI FRIKÄND ANNARS ÄR DOMMAREN RASIST OCH ALLA KOMMER VETA DETTA SÅ HAN BLIR FRIKÄND!!!!!!!

10 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Var står den där kommentaren nånstans?

Anonym sa...

Länk till Stossel-programmet?

Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Berit sa...

Här är en länk till annonseringen för programmet:
http://stossel.blogs.foxbusiness.com/2010/05/20/tonights-show-the-first-amendment/

Berit sa...

Kommentaren finns under "mannen som står inför rätta"

Tror inte att det finns någon "transcript" ännnu för Stosselprogrammet. Jag plockade ur minnet från det jag hörde samt från vad vad Ali tidigare sagt.

Mats (Malmo) sa...

Berit - det du säger stämmer. Så är det. Problemet är att allt för få - åtminstone här i Sverige - har fattat vad det gäller. Man är för yttrandefrihet, men t ex betr Vilks rondellhund , så är det ofta ett "men" med i synpunkten man har.
Jag tror att sanningen (om islam, massinvandringen) är allt för skrämmande för oss svenskar, i Sverige - där vi är bedövade av den version av verkligheten som presenteras av medier här - Sveriges Television (och t ex TV4) samt pressen. I detta Sverige är det väldigt svårt att "vakna".
Jag tror dock inte att hoppet är ute - fler börjar "vakna" , även om det går väl långsamt.
En blogg som denna ger dock hopp!

Knute sa...

"The jihad is for the liberation of all Muslims around the world. When we succeed in this part, we will to move to other parts until we ensure only Allah is worshipped in this world"

Sheikh Ali Dhere is a Misunderstander of Islam. He doesn't seem to understand that jihad is primarily an interior spiritual struggle. Nor does he seem to understand that when jihad becomes martial, it is only for defense. Instead, he seems to think that jihad involves offensive warfare to impose the rule of Islamic law over the world. Now where did he get such a crazy idea? Has he been reading the work of greasy Islamophobes?

http://blog.tv2.dk/literally/entry371437.html

http://www.jihadwatch.org/2010/05/the-jihad-is-for-the-liberation-of-all-muslims-around-the-world-when-we-succeed-in-this-part-we-will.html

Ann-Marie sa...

Mats (Malmo) du och alla andra bör läsa detta: http://www.box.net/shared/fmbpifm7cv
ladda ner antingen word dokumentet eller pdf filen..... garanterat hårresande läsning...

Mats (Malmo) sa...

Ann-Marie - jag har sett dokumentet du rekommenderar, och har laddat ner det häromdagen. Men bara hunnit "skumma igenom det". Verkar vara bra!

Ann-Marie sa...

Mats, läs bara inte det innan du går och lägger dig, det blir svårt att somna då!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.