21 maj 2010

Välregisserad Obama-show

Stadsfullmäktige i flera städer i USA, bland annat Los Angeles, har beslutat att bojkotta Arizona därför att de ska skicka hem alla som olagligt befinner sig i landet.

”Min mamma har inga papper och säger att Barack Obama tänker ta bort alla som inte har papper”, sade en orolig andraklassare när hon mötte presidenthustrun Michelle Obama och den mexikanska presidenthustrun Margarita Zavela. En välregisserad snyfthistoria, sådan vi så väl känner igen från svenska tidningar och TV.

Men vad säger invandrare som kommit till landet på helt legalt vis? Från Hodja:
Om de rödgröna vinner valet i höst kommer Sverige att få Obama-politik i kubik. På Miljöpartiets kongress i helgen beslutades att partiet ska gå till val på frågan om amnesti för papperslösa flyktingar. En fråga som också Vänsterpartiet sett som viktig. Men regeringen sågar de rödgrönas migrationspolitik.

1 Kommentarer:

Knute sa...

States Gearing Up to Follow Arizona's Lead on Immigration

While Arizona faces the scorn of the White House and local governments across the country for its immigration law , lawmakers in several states are looking to follow the Grand Canyon State's lead.

http://www.foxnews.com/politics/2010/05/21/state-lawmakers-looking-follow-arizonas-lead-immigration/

http://blog.tv2.dk/literally/entry371450.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.