16 maj 2010

Iran går till nästa nivå

Det iranska revolutionsgardet befinner sig i Venezuela för att stödja extremistgrupper riktade mot USA. Ett obehagligt scenario som USA står inför. Och snart med iranska atombomber riktade mot sig.

Genom att ta över vänsterns språkbruk förför islamisterna massorna: "Det islamiska USA kommer att bli början till en global by för de förtryckta och en upptakt till Mahdis globala styre," säger en iransk ayatollah.

Uppgivenheten i väst påminner om Münchenavtalet 1938 mellan Hitler och Chamberlain. Islamisterna laddar upp för ett världskrig via ett nytt krig mot Israel. Enligt FN har Iran tillräckligt med uran för två atombomber.

På grund av USA:s muslimske president blir Israel alltmer isolerat. Han anser inte att jihad ska bekämpas eftersom det är heligt i islam. Men det är livsfarligt att vara politiska korrekt och inte säga rakt ut att fienden är muslimsk terrorism.

15 Kommentarer:

Arlav sa...

Tycker detta är lätt ruggigt, skrämmande på tidningssvenska.
Chavez är helt klart inte så klyftig, men utan tvekan är han slug (för vilket det inte beövs någon intelligens för att vara).
Han sitter på en drös pengar vilket ger en bra maktställning (Nya gyllene regeln: den som har guldet skriver reglerna)
Han jobbar ihop och är kompis med en religiös extremist (ett uttjatat ord) med rätt stort inflytande i mussevärlden.
Ingen av dem har precis någon god verklighetsuppfattning heller eller förstår vad deras handlande innebär.. (kanske, slughet är inte att överse med!)
Summa summarum, det är definitivt "inte bra" med detta samarbete och en spridning av islam till ett generellt sett instabilt område med en obildad befolkning som Sydamerika bådar mycket illa för framtiden..

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hittills har det varit katolicism som gällt i Sydamerika men nu verkar islam även få fotfäste även där. Finns numera inte en enda kontinent där inte islam har fot fotfäste. Utom Antarktis men befolkningen är närmast obefintlig. Det blir väl dit vi kommer bli tvungna att fly till sist.

Knute sa...

Storartad galghumor, Robin!

Pelle sa...

Islamister och socialister samarbetade även vid den iranska revolutionen. Därefter gjorde islamisterna processen kort med även dem enligt principen om att söndra och härska. Det hade kunnat vara nyttigt att veta för Chavez och islamapologeterna med samma partifärg här i Väst. Nyttiga idioter är allt de är.

Knute sa...

Pelle, det verkar stört omöjligt för den så kallade vänstern att dra lärdom av historien och tänka på vad som hände med deras kamrater i Iran.

Knute sa...

Finanskris? – Vilken finanskris?

The European Union (EU) signed an agreement with Jordan to provide the cash-strapped kingdom with 80 million euros to support the state budget, an official said today. Officials from the Ministry of Planning and International Cooperation said the cash is part of a total amount of 138 million euros the EU agreed to provide Jordan with in a bid to help remedy the struggling economy.

Mens millioner af muslimer fosser ind i EUSSR fosser milliarder af kroner fra EUSSR til barbar-staterne. Hidtil har det ellers heddet sig at vi skulle modtage deres overskudsproduktion af muslimer til gengæld for olie, men nu lader det til at vi slet og ret køber dem!

http://hodja.wordpress.com/2010/05/17/finanskrise-hvilken-finanskrise/

A. Einstein sa...

Ja det råder ju ingen tvekan om att navelskådande, farliga muslimska fundamentalister försöker gå samman med nutidens kommunister och att spjutspetsen är riktad mot USA och alla andra demokratier! De här förstörande krafterna måste ellimineras i Sverige och varhelst de dyker upp!

Ann-Marie sa...

Den ena handen tar medan den andra ger?! Visst är det väl fint med alla dessa pengar som rullar runt i världen medan sedelpressarna går så det står härliga till. Snart är vi i samma dilemma som Weimarrepubliken en gång i tiden. Tänk vad fort människan glömmer, eller lärs inte detta ut i skolorna längre?

Anonym sa...

Ett tag var det banditer med USA i spetsen som skapade kaos och eländet i världen och nu blir det en moralisk världs nyordning där Iran står i centrum.

Knute sa...

Anonym, USA var och är garanten för fred och frihet på jordklotet. Hur tror du t ex handeln på världshaven skulle fungera utan deras militära övervakning?

Det finns inget moraliskt i Irans anspråk, annat än en febrig dröm om att jorden ska gå under för att eventuellt återuppstå.

Ann-Marie sa...

Anonym; "moralisk världs nyordning där Iran står i centrum” Wow, verkligen något att INTE se fram emot. Vad är du hög på? Nej, vänta lite du måste vara en iransk mussla.... vad gör du i Sverige eftersom Iran är så fantastiskt?!?!?!

Knute sa...

Jag lånade några formuleringar ur kommentarerna och gjorde ett inlägg här:

http://canuteocean.blogspot.com/2010/05/de-rodgronas-febriga-drom.html

Knute sa...

"Go back to Auschwitz"

The IDF Spokesperson on Friday released a new clip depicting Monday's events on board the Mavi Marmara, this time an audio recording of the exchange between the ship and a radio operator from the Navy who urged the captain to turn back.

You are approaching an area which is under a naval blockade," said the radio operator, to which one passenger on the ship replied, "Shut up, go back to Auschwitz."

Another voice then addressed the Navy, saying the ship had permission from the Gaza Port Authority to enter the blockaded area.

"We're helping Arabs go against the US," added another voice. "Don't forget 9/11, guys."

http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=177505

http://www.document.no/2010/06/go_back_to_auschwitz.html

Anonym sa...

Sluta anvanda religion som ett medel for politik, istallet bor ni inse att dessa man anvander religion som ett medel for deras politik. Det handlar inte om islam mot judendom osv. Det handlar om ett fa handplockade politiker som anvander detta for att provocera och tamja pa sitt agenda. Och manniskor som ser religion pa detta objektiva satt, ser ockso hur manipulativa och ignoranta massan ar. Om vi lagger religion mot sida, star vi manniska mot manniska. Och inte langre finns det sympati och forstaelse for Israels fascism. Tyvarr, har detta speglat en dalig bild mot judendom och alla judar. Likasa Islam, som avspeglat en dalig bild av radikala muslimer. Men sanningen ar att Israel provocerar krig, och vill ingenting annat an krig. De anklagar Iran for terrorism och Hamas-stodjelse. Vad hande med Usama? Al-Qaeda? Allt detta borjar bli irrelevant och folk borjar inse att allt som hant fran 2001 till idag har ett samspel av samma grupp av manniksor som star over makten. Som predikar om krig, och anvander religion for att fa sitt fortroende fran de ignoranta manniskorna. Anna Lindh blev mordad strax efter hennes vistelse till Palestina dar hon anklagade och kritiserade Israel. 127 Israeler som har ankoppling till Mossad blev gripna strax efter 11 September men blev frigivna i tystnad. Bombningarna i London likasa. Och nu i Dubai. Vad sker? Vem ar terroristen? Se objektivt. Oppna era ogon. Se vilka som vinner pa krig och vald. Se vilka som blivit rika pa 11 September sa ska ni se att det inte alls e Usama Bin Ladin eller hans 19 Saudi Arabiska "terrorister" utan enbart Zionistiska Israeler! www.nyapolitiken.biz

Knute sa...

Anonym, du påstår att Israel är fascistiskt och provocerar krig, men du har inte mycket till argument. Israel har blivit anfallet av arabstaterna gång på gång och snart är det dags igen. Att försvara sig är inte att provocera krig. Det var självförsvar att stoppa "Ship to Gaza".

"Syftet med konvojen är inte att bryta en blockad eftersom det inte finns någon blockad i den mening som man utmålar. Förnödenheter förs in dagligen. Däremot syftar konvojen till att stödja Hamas. Det är det uttryckliga syftet med den turkiska organisation som leder verksamheten och det är om man tar del av de svenska deltagarnas retorik syftet även för deras del. Syftet med gränskontrollerna är att hindra att det förs in vapen och missiler istället för förnödenheter och sjukvårdsmateriell."

http://hokmark.eu/nar-kampen-mot-demokratin-blir-viktigare-an-mot-diktaturen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.