27 juni 2010

Att förbjuda skolavslutningar i kyrkan är att kapitulera för islam

Det svenska Skolverket angriper "religion i allmänhet" och visar därmed dåligt omdöme och dåligt sinne för proportioner - jämför figurerna Jesus och Muhammed och tänk efter. Svenska kyrkan är ofarlig. De sidor hos den som skulle kunna vara farliga är oskadliggjorda för länge sen. Ateister och humanister borde bekämpa omskärelser och kvinnoförtryck i stället.

Det är helt utan proportioner att avskaffa skolavslutningar i kyrkan när Skolverket låter Malmöelever åka på studieresa till islamdiktaturen Saudiarabien för att lära sig underkastelse. Eller som skolklassen som tvingades klä sig i slöja och be till Allah under ett studiebesök i en Uppsalamoské.

Vilket inte är samma sak som om ett muslimskt barn under en skolavslutning i en kyrka skulle råka sjunga med i en psalm. Det går inte att vara opartisk: "Den blomstertid nu kommer" är bra mycket trevligare än Koranens uppmaningar till våld, eller om man vill uttrycka sig mer diplomatiskt, uppmaningar till underkastelse under Muhammed och Allah.

Jämfört med kristendomens kärleksbudskap förtjänar inte islam att kallas religion. Möjligen är det religiöst på något sätt att underkasta sig som en soldat i en armé och vara beredd att döda och dö. Vad är det för en gud? Liknar mer en djävul.

Tyvärr fjäskar även kyrkorna för islam. Ett trefrontskrig pågår där många av de humanister och kristna som borde representera medmänsklighet viker sig för en avgrundsideologi vars syfte är att erövra världen.

7 Kommentarer:

Knute sa...

"Jag blir som kvinna förstummad att andra kvinnor stöder det kvinnoförtryck som finns i separationen mellan muslimska män och muslimska kvinnor på grund av hederstänkandet. Dessutom är det obegripligt att muslimska kvinnor inte så sällan vägrar att bada med svenska kvinnor och heller inte i annat än en heltäckande dräkt. För att säkra sin heder även bland andra kvinnor och för att visa hur goda muslimska kvinnor de är. Religion och kultur är rätt, bara den är muslimsk.

Muslimer kräver ett segregerat samhälle och det är bara i våra politikers ögon en tidens förändring.

Du får inte ifrågasätta den heliga invandringen alls. Du ska dyrka den och hylla den, det råder åsiktsdiktatur i Sverige."

http://canuteocean.blogspot.com/2010/03/asiktsdiktatur.html

Anonym sa...

Kyrkan och staten är för evigt separerade. Passar inte det så kan vi ta och ha skolavslutning vart 5e år i mosken. Och tvinga eleverna till att delta på 1a maj.

Politik och religion ska inte blandas in i undervsiningen, de ska kritiskt läras ut så att eleverna kan få möjlighet att välja själva om de anser att det är rimligt att inte äta fläsk eller skaldjur för att den kristne guden påstås ha sagt det för 6000 år sedan. Dessutom, om du nu vill sitta i kyrkan och ta del av de fina traditionerna så kan du ju betänka att bögar SKA dödas, så även barn som mopsar sig (inte slås - utan DÖDAS), även den som jobbar på lördagen (den riktiga sabbaten). Listan är oändlig.

Skillnaden mellan Islam och Kristendumen är att de kristna vartefter insett hur idiotisk deras religion är och därför anpassat den efter eget huvud, istället för att göra det som vore intelligent och snabbt inse att det är ihopdiktat trams.

Vet du hur mycket pengar som kyrkan stulit från svenskarna i modern tid (1900-2010)? Är det denna fina tradition du vill föra vidare?

Skärpt intelligensreserv min vän.

MS sa...

@Anonym

Du efterfrågar en högre intelligensnivå men du förstår inte ens vad Knute åsyftar i sitt inlägg. Han talar om den undfallenhet som av någon konstig anledning alltid ska visas gentemot Isalm. Det är inget hyllningstal till kristendomen i sig förutom att han påpekar att kristendomen predikar kärlek och Islam hat och underkastelse. Läs Bibeln och sedan koranen så förstår du skillnaden.

Skolavslutningen i kyrkan är ingen gudstjänst. Visst sjunger barnen några psalmer men även andra icke-religiösa sånger. Det handlar om att vi som ett kristet land har haft den traditionen att ha våra skolavslutningar i kyrkan. Hade detta varit ett led i den sekularisering som pågår så skulle det inte vara lika kontroversiellt. Nu handlar det dock om att företrädare för en annan religion, som aldrig har funnits naturligt i detta land utan som har kommit med invandrare från MENA , ställer krav på att deras barn inte ska deltaga och då ska alla barn lida för det. Det är en helt annan sak. Att det dessutom finns dhimmis som böjer ryggen ur led bara för att stryka dom ”nya” svenskarna medhårs gör inte saken bättre. Lär dig skilja på äpplen och päron.

Knute sa...

Det är den muhammedanske guden som inte gillar "fläsk eller skaldjur och vill döda bögar och barn som mopsar sig". Den kristna tron är inte en uppsättning regler som ska följas för att gud inte ska bli arg. “Om ni älskar mig, så håll mina bud” (Joh 14:15). Vi ska bry oss om varandra och känna kärlek och empati. Det är människans naturliga moral som Jesus ger uttryck för i ord och handling.

Muhammed vänder upp och ner på moralen och säger som andra diktatorer att det är rätt att döda, ljuga och stjäla. Det är djävulskt.

Ann-Marie sa...

Anonym har blandat ihop äpplen med päron här... skulle jag vara tvungen att välja mellan kristendom och islam så vore valet otroligt lätt. Det enda anonym (vad jag avskyr dessa “anonyma”, hitta på ett namn för bövelen!)
har rätt i är: "att de kristna vartefter insett hur idiotisk deras religion är och därför anpassat den efter eget huvud, istället för att göra det som vore intelligent och snabbt inse att det är ihopdiktat trams."

Knute sa...

The Two Faces of the Ground Zero Mosque

The true history of Cordoba, not to mention the whole of Andalusia, is far less inspiring than what Western academics portray: the Christian city was conquered by Muslims around 711, its inhabitants slaughtered or enslaved. The original mosque of Cordoba--the namesake of the Ground Zero mosque--was built atop, and partly from the materials of, a Christian church. Modern day Muslims are well aware of all this. Such is the true--and ominous--legacy of Cordoba....

http://www.jihadwatch.org/2010/06/raymond-ibrahim-the-two-faces-of-the-ground-zero-mosque.html

Anonym sa...

Muslimska kvinnor är inte bättre än muslimska män. Att de höljer sig från topp till tå har inget med deras religion att göra utan en markering att de är bättre och högre stående än västerländska kvinnor. Alla som bekänner sig till religionen Islam ska tvingas lämna Europa för de har ingenting här att göra.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.