15 juni 2010

Dansk Folkeparti oroade över turkisk majoritet

En turkisk majoritet i bostadsföreningen Tåstrupgårds styrelse förbjuder försäljning av öl i klubbar och institutioner i området. Samtidigt föreslår den nya styrelsen att husdjur skall förbjudas.

Dansk Folkepartis sociala talesman Martin Henriksen befarar att förbuden i Tåstrupgård bara de första av en rad regler som muslimska invandrare vill dra ner över huvudet på danskar.

"När man får makten att agera, träder de enorma kulturella och religiösa skillnaderna mellan invandrare från den muslimska världen och danskar tydligt fram. Jag tror inte för ett ögonblick att den turkisk-dominerade styrelsen inte har religiösa och kulturella motiv för att förbjuda öl och hundar i bostadsföreningen," säger Martin Henriksen.

I Tåstrupgård är tre av fyra invånare invandrare. Nu får vi ett tydligt exempel på vad som händer när andelen muslimska invandrare är större än andelen av danskar.

"Vi har redan sett att griskött inte serveras i barninstitutioner. Man kan frukta för vad framtiden kan föra med sig, till exempel om antennföreningar får invandrarmajoritet och kan bestämma över vilka danskspråkiga kanaler - utöver de public service-kanaler som skall distribueras - som då kommer att tas bort."

Spydpigen, Snaphanen

3 Kommentarer:

LP sa...

Hade egentligen tänkt att skriva en post om nedanstående, men jag hinner inte och dessutom tycker jag det anknyter bra till Knutes artikel ovan:

Lyssna på Studio ett "Ökat islamiskt inflytande i Turkiet ":

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=3784894#srcomments

Mycket avslöjande (ofrivilligt?) reportage om hur islamiseringen sprids från bla Turkiet.

Turkiet i EU - Nej tack!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det är sådant här som vi har varnat fr i nästan oändliga tider men som ingen velat lyssna på. Så fort mohammedanerna får lite makt så tutar dom och kör över dom otrogna helt. Vi lär få vänja oss vid ett liv utan alkohol, fläsk, hundar och kanske även andra djur, har hört att katter inte heller står högt i kurs även om grisar och hundar är värre, leva utan musik och nöjen i största allmänhet.

Knute sa...

Seneste hate crime: Svinekød og vin i muslimsk kvarter

Anti-racism activists have condemned plans to hold a "pork sausage and wine" party in a multi-ethnic Paris district to protest against what the organisers call the area's "Islamisation".

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7827402/Pork-and-wine-anti-Islamisation-party-slammed-in-Paris.html

http://snaphanen.dk/2010/06/15/hvad-et-almindelig-familie-har-brug-for/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.