06 juni 2010

Detta skulle vara helt otroligt om det inte redan hade hänt så många gånger tidigare

Säkerhetsstyrkor från Hamas har plundrat flera hjälporganisationer i Gaza på deras utrustning, vilket orsakat skarpa fördömanden från människorättsgrupper.

"Det är fantastiskt hur Hamas bara inte kan kontrollera sig själva i 10 minuter för att dra nytta av sin nya sympati," skriver Ron Mossad.

Hamas säger att de "vägrar ta emot humanitär hjälp förrän alla dem som greps ombord på fartygen friges. Vi insisterar också på att utrustningen ska levereras i sin helhet."

"Nå ja, vem behöver rullstolar när det som Hamas var ute efter var några heta nya bärbara datorer och iPads att avfyra sina Qassam-raketer med. Och var kunde man bättre få dem än från några idiotiska organisationer som av någon anledning fortfarande är chockade när en kriminell organisation med mördare och terrorister griper något från dem med våld... Kanske jag har haft fel i alla år... det är inte så att de hatar Israel... kanske de bara hatar sig själva så mycket att de behöver terrorister till att misshandla dem och ta deras lunchpengar."

Tips Hodja

4 Kommentarer:

Knute sa...

"Aktivister skjutna i huvud och rygg" är rubrikerna i alla svenska tidningar dag efter dag.

Självklart, det var närstrider när de israeliska soldaterna blev angripna med knivar och även med skjutvapen som aktivisterna tog ifrån dem.

Anonym sa...

Om hjälpsändningarna verkligen hade syftet att hjälpa människorna i Gaza skulle fartygen ha färdats på egyptiskt vatten. I så fall skulle Egypten vara tvingade att försvara fartygen.
Hjälpsändningarna var endast en politisk manifestation mot Israel, inte ett helhjärtat försök att hjälpa det belägrade Gaza

Anonym sa...

Media Sverige verkar älska terrorister!

ProfessorPelotard sa...

Knute!

Jag debatterade just det faktum på bloggen Guero med bloggaren (Hans Lind)* själv. Egentligen ett ganska meningslöst tidsfördriv, men kanske det ändå är av viss betydelse att även sådana enögda personer får känna på något motstånd (till och med i Sverige!)

http://guero.blogg.se/2010/june/varningsskott-i-ansiktet.html

*Du kommer kanske ihåg hur han hävdade på din blogg att Islam absolut inte hade något med massakrerna i Kenya att göra.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.