23 juni 2010

Eftersom de tror du är idiotVar är avsnittet om hedersmord, jihad, kvinnohat, amputationer, islamisk överhöghet, clitorectomi (kvinnlig omskärelse), undertryckande ?.............. http://www.inspiredbymuhammad.com/

Titta på nivån för propagandan. Det är en sak de kan, och de gör det bra.

Atlas Shrugs

5 Kommentarer:

MS sa...

..är det därför hon är täckt från topp till tå? Kvinnan som på fullt allvar hävdar att världens största misogyn genom tiderna var en feminist.

Dhimmin som försöker göra den nu aktuella miljöfrågan till en muslimsk uppfinning. Dom är inte lite fräcka och konvertiterna är alltid värst.

vinterbadaren sa...

Propaganda?? Snarare veckans skämt. Mina två schäferhundar vek sig av skratt.

LP sa...

Muhammed gjorde allt som anhängarna vill att han skall ha gjort!
Tolkningen av gamla läror görs av anhängarna nästan alltid på ett sätt som gynnar deras sak i den tid de lever. Objektivitet existerar naturligtvis inte.

Det tråkiga i detta fallet är att det inte alls är en tolkning som ändrar den gamle pedofilen och krigarprofetens lära till något gott (kom ihåg att man hävdar att islam är färdigt och inte kan eller får ändras). I själva verket är det just som Knute påpekar, propaganda.

Allting går att sälja med mördande reklam, kom och köp gamla unkna idéer...

Naivtive sa...

Social rättvisa.... så länge man är muslim vill säga.

Miljöarbetet borde i så fall vara ett föredöme i mellanöstern och även på Rosengården och i Tensta. Skitigare områden med sopor som regel utanför tunnorna i stället för i.

Pedofil och legaliserad våldtäkt blir feminism.... ja jisses. De är värre än kommunisterna i sin propaganda.

Patrik sa...

"He was loved by all created..." eller vad de sade gällande Muhammeds fantastiska miljöengagemang. Ja, men hur mycket älskade han tillbaka????
Vinterbadaren hävdade att hans två schäferhundar vek sig av skratt. Vår guldfisk fick en infarkt och flyter upp och ned på vattenytan just nu...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.