10 juni 2010

En dhimmi-dag i staden Uppsala

Ett antal välklädda herrar gick i lördags omkring på Stora Torget i Uppsala med korgar med godis och bjöd de förbipasserande. I bakgrunden hade de ställt upp en stor banderoll med texten "Muhammed är Guds son" på svenska och arabiska. Eller kanske den arabiska texten sa något annat. De arabiska herrarna inriktade sig på osäkra ungdomar, i synnerhet unga kvinnor som snällt drog med sig sina något motsträviga pojkvänner till den lockande chokladen, och fick höra lite om stackars Gaza och hemska Israel på kuppen.

Det är i Uppsala som Mattias Gardell har sitt högkvarter, han som var deltagare i "Ship to Gaza", och tillika professor i den muhammedanska religionen. Uppsala var även skådeplats för överfallet på Lars Vilks när denne skulle föreläsa på universitetet. Sen råkar ju staden ut för kulturberikning med jämna mellanrum med bilbränder, fönsterkrossning och stenkastning i förorten Gottsunda.

I julas hade den evangelisk-lutherska domkyrkan lagt sig platt för dhimmi-dumheterna och ställt upp en skyltdocka klädd i burka. Och förra sommaren anordnades "Muhammeds Dag" på Stora torget i Uppsala av Internationell Förening för Värdering av Kunskap och Kultur (IFVKK).

Övre bilden: i Uppsala framträdde Dror Feiler, Kim Aguayo och Amil Sarsour som alla var ombord på fartygen till Gaza. Även vänsterpartiets ledare Lars Ohly var där och hetsade i modern nazi-stil: "Vi kan inte ha en skurkstat som ostraffat får bryta mot internationella överenskommelser." Han verkar hålla med islamisterna som vill göra färdigt Hitlers jobb.

- - -
En dhimmi (arabiska: ذمّي) är en person som lever i en muslimsk stat utan att vara muslim.

Ship to Gaza del i långsiktig plan mot Israels utplånande

10 Kommentarer:

Patrik på svenska - Tintti på finska sa...

Lyckligtvis är det också i Uppsala som det sitter sådan här kompetenta herrar som VET lite grand...
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/israel-kan-havda-krigstillstand_4808411.svd

Tur att man snart ska flytta härifrån. Vågar ju knappt köpa bil... ;)

Anonym sa...

Muhammad är Guds son? Är du verkligen säker på att de skrev så? Låter extremt konstigt och bisarrt ur ett muslimskt perspektiv.

Knute sa...

En avancerad uppvisning av taqya, islams heliga lögn, för att förvirra de otrogna och underordna Jesus under Muh.

Robin Shadowes sa...

Läste nånstans att Gardell är asa-troende. Det skulle man verkligen inte kunna tro. Av döma av hans beteende skulle jag snarare gissa på en taqyyia-praktiserande musse. Kanske var han asa-troende innan han konveterade till islam?

Knute sa...

Den gamla vikingastaden på väg att konvertera igen?

Anonym sa...

För ett par år sedan genomgick jag lärarutbildning i Uppsala universitet. Fick då veta kommunens socialtjänsts lösning på aggressiva kriminella invandrarungdomar: dessa pojkar skulle få ett förhållande med en ung svensk tjej, en fjortis, så klart.
Polisen och socialen mäktade inte med, men en fjortis, hon kan få vilken som helst kriminell bli laglydig.
Eller inte?

Anonym sa...

hello hello
jag skickade anonymt
jag heter eva

Knute sa...

Med tanke på att flera svenska flickor mördats av kriminella pojkvänner borde Uppsala-socialen polisanmälas för sitt livsfarliga förslag.

Knute sa...

I SCB:s partisympatiundersökning som kom i går har de rödgröna partierna stödet av 58 procent av svenskar mellan 18 och 24, medan de borgerliga partierna får nöja sig med 31 procent.

För de många unga i storstäderna ... växer det fram ett vänsterliberalt engagemang som snarare handlar om hbtq-rättigheter, kosmopolitism, migrationsaktivism och integritetsfrågor.

http://aftonbladet.se/debatt/article7284881.ab

Knute sa...

Uppdatering. Ett par månader senare verkar det som opinionen svängt bland unga.

Metros nya väljarbarometer bland drygt 1 000 personer i åldern 18-34 år visar att Sverigedemokraterna går hem hos yngre väljare.

Mätningen är ett dystert besked för De rödgröna som bara får 34 procent av rösterna, att jämföra med Alliansens stöd på 40 procent.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.