05 juni 2010

Flottilj-kören presenterar: Vi lurar världenYou need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.


Snaphanen skriver:

"Den som har levt ett tag, vet att det senaste kriget i Mellanöstern aldrig är det sista. Att täcka 'fredsprocessen' är en journalistisk livstidsanställning. När man är utsliten kan man bytas ut. Mot denna bakgrund borde det skrämma andra än judar i Europa och våra säkerhetstjänster, att en mindre händelse i Mellanöstern samlar gigantiska folkmassor i de mest islamiserade länderna i Europa. Enorma demonstrationer i England, i Frankrike, där den israeliska ambassaden försökte stormas, i Sverige där samtliga tidningar har lagt sig platt för islamisterna - SvD är omöjlig att skilja från Aftonbladet - och stora folkmassor samlas i femton städer.

På dansk public service, som vi har folk att till att övervaka, är vinkeln den nyttiga idioten vänstermiljonären Mankell, men det finns några som har sett skriften på väggen. Hur blir nästa mellanöstliga konfrontation i Europa? När tippar det från demonstrationer och banalt gatuvåld till import av ett krig? Åt vilket håll blåser vinden och är vi förberedda?

En svensk röst stod ut: Niklas Wykman (MUF) säger att Ship to Gaza är nyttiga idioter, terrorister och ideologiskt drivna israelutrotare, men då måste han också till kamratliga samtal med M-toppens Per Schlingmann. Expressen dristar sig att kalla Mankell en 'ytterlighetsfigur och dårfink som tycker det är rimligt att dra paralleller mellan Israel och Nazityskland'. Självklart finns möjligheten att Mankell visste vad han gjorde. I så fall är han inte en idiot, men Hamas och Erdogans nyttiga terroristassistent."

Övre bilden: Saman Ali, Amil Sarsour, Mattias Gardell, Edda Manga, Kimberly Soto Aguayo, Carl Bildt, Torkel Stiernlöf och Henry Ascher (längst till höger) på flygplatsen i Istanbul.
Undre bilden: demonstration utanför Israels ambassad i London i januari förra året.
Videotips: Gammelsvensk

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha, priceless!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

"Enligt Jyllandspostens upplysningar blev sex av de nio döda aktivisterna på Navi Marmara skjutna av den siste av de 15 israeliska soldater som firades ner på skeppet, och han förväntas nu få medalj för att ha räddat sina medsoldater:

"När han nådde ner till däcket såg han att tre av hans överordnade låg sårade - den ene med ett skottsår i magen, den andre med ett i knäet, medan en tredje hade slagits medvetslös. Härefter drog han sin 9 mm glockpistol och sköt på de passagerare som han trodde låg bakom angreppet. 'När jag nådde ner på däcket blev jag med det samma angripen av folk med slagträn, metallrör och yxor,' säger soldaten och berättar att passagerarna tog vapen från de övermannade soldaterna och använde dem."

En kvinnlig aktivist bidrar med sina fragmentariska minnesbilder:

"Jeg såg en pistol bli tagen. Soldatens pistolbälte avlägsnades och någon, jag vet inte vem, sprang förbi mig med vapnet och försvann. De kunde ha skjutit soldaten men gjorde det inte". Kvinnan fortsätter: "Kvinnorna som var där ropade "skada inte honom". Soldaten blev inte slagen, men stämningen var spänd. "Det är som man kan förvänta sig när män är i slagsmål."

http://lilliseverin.blogspot.com/2010/06/slagsmal-mellan-man.html

Knute sa...

"Dror Feiler, Mattias Gardell och Henning Mankell och de övriga åtta svenskarna med många andra av de 700 medföljarna var kanske inte helt och hållet införstådda med att projektet faktiskt var ett terroristverk, inte med bombbälten men med media som vapen. Av de 700 ska ungefär ett 50-tal ha utgjort en medveten och hård kärna av jihadister. Men däremot torde majoriteten (bl.a. alla svenskar) av aktivister ha varit medvetna om det planerade bakhållet på MV Marmara."

http://missionxp.webblogg.se/2010/june/den-nya-tidens-sjalvmordsbombare-feiler-gard.html

Knute sa...

Nu har Niklas Wykman (MUF) blivit hotad av äkta nazister: "Nordisk Ungdom" har dränkt in hans ytterdörr i blodliknande färg. Det är således inte bara vänsteraktivister och svensk press som hetsar mot Israel...

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=214793

Knute sa...

Var Gaza-konvojen en avledningsmanöver?

Da terroristkonvoien forlot det muslimskokkuperte Kypros hadde satellittbilder vist at raketter som kan nå mål i Israel var i ferd med å bli fraktet inn og utplassert i Beka-dalen, samt hektisk aktivitet i terroristleire i nærheten av Damaskus. Det er derfor mye som tyder på at Hizbollah var i ferd med å forberede nye rakettangrep mot Israel. Takket være at konvoien fra Kypros la beslag på praktisk talt alt av oppmerksomhet har disse forberedelsene kunne fortsette uforstyrret.

Det burde derfor ikke overraske noen om det om noen uker, eller muligens måneder, vil begynne å hagle raketter inn over Israel fra nordøst.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/06/var-gaza-konvoien-en-avledningsmanver.html

Anonym sa...

Dan

Jag undrar om de Israeliska soldaterna kommer att säga att "de bara följde order" i de framtida krigstribunal domstolarna. Det är ju vad Hitlers soldater sa men fick veta att det är ingen ursäkt för att skjuta obeväpnade civila.

Knute sa...

Anonym, har du bara läst tidningsrubrikerna? När de israeliska soldaterna äntrade fartyget Mavi Marmara möttes de av 40 jihadkrigare med käppar och knivar, inställda på att bli martyrer för islams sak.

Razmatazuz sa...

Käppar, knivar, slangbellor mot automatvapen och skottsäkra västar... Jo det verkar ju vara en fair fight. Om dessa aktivister hade målet att angripa och döda israeliska soldater hade de ju kunnat ha med sig riktiga vapen, eller hur? Nu var de inte intresserade av något annat än att möjligtvis hålla soldaterna borta från båtarna eftersom de räknade med att Israel inte skulle kunna hålla sig från att bryta mot internationell lag, folkrätt och FN-konventioner av alla de slag.

Det är ärligt talat obegripligt hur man kan fortsätta stödja Israels politik, främst mot Gazas befolkning, men även mot Västbankens och hävda att det är Israel, och israeler som har det svårt och måste skyddas till varje pris. Så länge denna märkliga och religiöst grundade extremism och knäppa åsikter existerar kommer fred vara en omöjlighet, snälla förstå detta!

Knute sa...

Razmatazus förbiser muslimska mediers skadeglädje över de få minuter när IDF-soldater var i jihadisternas våld.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/06/pallywood-reuters-sant.html

http://snaphanen.dk/2010/06/05/israelsk-brutalitet-kontra-svaghed/

Knute sa...

Caroline Glick är en amerikansk-israelisk journalist som medverkade i "We Con the World":

"Glick has dismissed claims that the video is offensive, saying "There are people who support Hamas who think it is in poor taste. I think it’s in poor taste to support Hamas. The point of satire is to make people uncomfortable. We’re not trying to be fair and balanced, we’re trying to make a point."

http://en.wikipedia.org/wiki/Caroline_Glick

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.