02 juni 2010

Från alla håll

Från Israels försvarsdepartement meddelas att mängder av passagerare ombord det turkiska fartyget Marmara misstänks vara medlemmar av terroristorganisationer, 50 av dem identifierade hittills.

Det handlar inte om en bunt oskyldiga "fredsaktivister" ombord en hjälptransport. Det fanns säkert en massa nötter i lasten men detta var ett planerat försök från Turkiet att etablera sig som ledare i den muslimska världen.

Varje dag tillåter Israel att det transporteras livsmedel och medicin till Gaza. Maramar-passagerarnas agerande handlar inte om humanitära åtgärder, det handlar om att bryta blockaden.

Israel kontrollerar tre sidor av Gaza men den fjärde sidan är gräns mot Egypten och de har också stängt sin gräns genom den Egyptiska-Israeliska blockaden.
Man anklagar Israel för att vara rasistiskt , att de är anti-islam och anti-araber men Egypten är muslimskt och de är araber. Tre gånger har de ställt upp i krig på palestiniernas sida men de har samma problem med Gaza som Israel har, nämligen: Gaza styrs av en terroristorganisation som heter Hamas!

Erdogan drömmer om att återställa Turkiets dominans i den muslimska världen och skryter om sina goda relationer med Hamas, Iran och Syrien.
Turkiet, en NATO-medlem, provocerar för att resten av världen ska fördöma Israel. Det är ett PR-spel där anledningen var att framkalla exakt den reaktion man fick. Islamisterna hade redan startat sin PR-kampanj innan de ens satte segel. Innan de lämnade Turkiet hade de bestämt vad de skulle säga.
Även United Nations Security Council samlades under helgen för att kritisera Israel.

Egypten annonserade redan för några veckor sedan att man agerar för ett "Mellanöstern utan kärnvapen". Vi vet att Iran nu har plutonium för åtminstone två bomber och de fortsätter på sin inslagna väg men ingen protesterar tillnärmelsevis mot dem eller demonstrerar och provocerar för att de ska stoppa sin utbyggnad.
Avsikten med allt detta är inte ett kärnvapenfritt Mellanöstern utan ett Israel-fritt-sådant.

Alla som vågar vara riktigt ärliga vet att om man avrustar palestinierna skulle det bli fred i Mellanöstern och samma människor vet också att om man avrustar Israel blir det mass-slakt.
Palestinierna är så hatfyllda att de är villiga att förstöra 10% av sin BNP därför att det skapats av judar. Israel å andra sidan tvingades evakuera sin befolkning för att inte bli massmördade bara därför att de är judar.

10 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Parkeringsmördaren släppt.

http://hd.se/inrikes/2010/06/02/domd-for-p-platsbrak-pa-fri-fot/

Johannes Forsblom sa...

Jag tror att du inte är ensam om att känna dig klämd mellan Israel- och palestinavänner.

Det finns många kristna som över hela världen kämpar för fred mellan Israel och Palestina. Och det handlar inte om att ta ställning för den ena eller den andra parten i en slags svart/vit konflikt.

Det enda som kan bära frukt är att motståndarna börjar att tala med varandra.

Läs mer om varför Kyrkornas världsråd just nu har en fredsmanifestation i Israel och Palestina här:

http://darenpagatan.blogspot.com/2010/06/world-week-for-peace-har-borjat.html

Ann-Marie sa...

Varför är jag inte förvånad att det fanns medlemmar från terroristorganisationer. Dom hade ju ett litet barn också där. Dom flesta musslor är bara inte normala någonstans....

Ann-Marie sa...

Johannes: muslimer “talar” endast med “svärdet”..... dom är inte/har aldrig varit intresserade av någon som helst dialog. Det enda dom vill; är att ta över väst och ställa det under sharialagar. Så enkelt är det och vi som bloggar och kommenterar försöker att stoppa detta, för ingen av oss har något som helst intresse att anpassa oss till det h-lvetet.

ProfessorPelotard sa...

Carl Bildt är nu i Istanbul för att möta de svenska "aktivisterna" när de flygs in från Israel.

Fråga: Vad är det för skillnad mellan Göran Persson och Carl Bildt?

Svar: Göran Persson skickade regeringsplanet för att hämta hem Mehmet Ghezali. Bildt tar regeringsplanet själv för att hämta hem....

PS: Är det inte åtminstone lite osmakligt med Bildts kraftiga oro för anti-Israel aktivisterna väl och ve och hans totala avsaknad av intresse för Dawit Isaak?

Ann-Marie sa...

Varför i hela friden ska skattebetalarna betala när dom här “aktivisterna” själva har satt sig i båten? Som man bäddar får man ligga, tar man f-n i båten får man ro honom i land.. osv osv. Så vad ända in i glödheta har skattebetalarna med detta att göra?!?!

Knute sa...

THE FLOTILLA OF THE HUNS HAD GUNS.......

So the lying media, the lying Swedish leftard idiots and the rest of the moronic European anti-Israel whack-jobs can just shut the hell up already. Just shut the hell up. MORONS

http://tundratabloid.blogspot.com/2010/06/flotilla-of-huns-had-guns.html

Andy sa...

This was clearly not a "peace action". Hamas has sent thousand of rockets into Israel. It is a error organization that wants to destroy Israel. Of course Israel has to blockade and cut off supply of weapons. Joe Biden was very clear in his Charlie Rose interview, in contrast to Barack Hussein Obama, that Israel has a right to defend themself. He made clear that this was to large extent a stunt by Hamas.I wish our Swedish Primeminister had more of Biden's courage and clearity. Are Swedish by default naive? Or are they afraid of losing muslim votes? I think a condeming of Israel, solely, is playing in the hands of people who hate muslims. This is a case where Israel was entitled to act to defend their country. This is not a game for them. It is like Golda Meir once "we have something the arabs don't - we have nowhere to run."

Knute sa...

Islamisternas mål är samma mål som Hitler hade: att utrota varje jude från jordens yta. När jag ser tidningshyllan i butiken, tycker jag att gas-lukten blir starkare och starkare. Något har dock journalisterna fått med sig; Goebbels gamla visdom: “Principen att om en lögn upprepas tillräckligt många gånger så blir den småningom en sanning.”

http://www.blog.apostolisk.net/?p=101

Knute sa...

Jeg vil gerne udtrykke min støtte til og beundring for israelerne. Hvert eneste skud affyret - her i nødværge - er til fordel for den frie verden.

http://spydet.blogspot.com/2010/06/fladebesg.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.