09 juni 2010

Geert Wilders en välsignelse för demokratin

"Muslimer borde behöva riva ut halva Koranen. Om Muhammed var i livet i dag skulle jag vilja rulla honom i tjära och fjäder och jaga honom ut ur landet."

Ur en intervju med Geert Wilders, ledare för Frihetspartiet i Nederländerna. Han hävdar att Koranen uppmanar till hat och mord och vill ha ett förbud mot slöjor, nya moskéer och muslimska skolor.

Muslimer själva vill inte att det ska avslöjas vad som egentligen står i deras oheliga bok Koranen, det vore dålig PR. Geert Wilders lever under dödshot därför att han visat på de uppenbara likheterna mellan Koranen och Hitlers bok Mein Kampf. Han står under polisskydd.

Svenska tidningar kallar Wilders för extrem, vilket är lögn, Partij voor de Vrijheid är liberalt. Vi måste försvara vår frihet mot totalitära läror. Koranen uppmanar till hat och mord. Ju mer islam vi får desto mindre frihet får vi.

Det är konstigt att man inte kan låta bli att skriva folk på näsan vad som är politiskt korrekt att tycka. Om man är anhängare av demokrati och mänskliga rättigheter är huvudfienden dessa krypande och fjäskande massmedia. De har ju makt och inflytande. Ensamma skulle islamisterna ha varit hotfulla men knappast samma påtagliga hot. Missnöjet med den muslimska invandringen måste få komma fram.

Det är därför Geert Wilders tilltalar de människor i Europa som är bekymrade över förlusten av nationell identitet. Hans framgångar mot de traditionella partierna är ett demokratiskt genombrott.

Valresultatet pekar på att Frihetspartiet blir vågmästare, och på samma sätt som Dansk Folkeparti stödparti åt en borgerlig regering. Nu är det bara att hålla tummarna för Sverigedemokraterna, så att det går vägen i Sverige också.


TV-debatt i den holländska valkampen:Snaphanen skriver: "Tar man inte befolkningens åsikter på allvar, driver man ut dem i extremism efterhand. Kolla bara in det mer informella svenska nätet och se vad som sägs. Det är livsfarligt, det som riksdagen har gjort, och tyvärr tror jag att skadan redan är skedd.

Jag anser att DF och SD är vår tids garanti för att demokratin fortfarande behåller sin trovärdighet och hållbarhet. Det finns några som inte riktigt förstått det. Vägen framåt för Holland är den danska modellen. En Rutte-koalition med Wilders, som motsvarar Fogh-Kjærsgaard."

9 Kommentarer:

Knute sa...

»Turkiet kommer att bli en Trojansk Häst i Europa«

Muammar Gadaffi till en delegation muslimska ledare från Balkan

http://snaphanen.dk/2010/06/10/%C2%BBtyrkiet-vil-blive-en-trojansk-hest-i-europa%C2%AB/

Anonym sa...

finns inte mycket skillnad mellen den kristna bibeln och den islamiska koranen. Att förbjuda någon av den är censur och brott mot religionsfriheten

Anonym sa...

Islams Fate
War and Hate

Knute sa...

Skillnaden mellan Bibeln och Koranen är himmelsvid! Men du har rätt i att i Sverige skulle det inte gå att förbjuda Koranen. Däremot i sådana länder där Mein Kampf är förbjuden.

Jihad = Kampf

Patrik på svenska - Tintti på finska sa...

Anonym
"finns inte mycket skillnad mellen den kristna bibeln och den islamiska koranen."

Eeeh.. Joo....
http://gluefox.com/orel/loveislam.shtm

Robin Shadowes sa...

Läs vad Gaddaffi säger om Europas framtid. Läs och förskräcks! Hittade länken på Snaphanen.

http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/4349.htm

Knute sa...

Så kan man jo lure på hvorfor i all verden et islamkritisk parti er blitt ett av landets største partier, mens islamkritiske partier i andre vestlige land forblir i kategorien mikropartier eller i høyden småpartier.

Men med valgsuksessen 9 juni følger også nye utfordringer og problemer. Det er fortsatt langt igjen til Frihetspartiet har flertall i nasjonalforsamlingen. Det vil heller aldri komme til å skje, dertil vokser landets muslimske befolkning for fort. Den dag mange nok nederlendere er våkne nok til å stemme Frihetspartiet er de kommet i mindretall i sitt eget land så det vil ikke redde dem om så hver eneste nederlender stemte på Frihetspartiet.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/06/valget-i-nederland.html

Kalle sa...

Älska din nästa såsom dig själv, säger de kristna. Förbanneles över de otrogna, svarar muslimerna.

Knute sa...

Det som har varit liberal politik betecknas numera inte sällan som högerextremt. Exempel på detta är de liberala frihetspartierna Wilders PVV i Nederländerna och det av Stadtkewitz nygrundade Die Freiheit i Tyskland.

http://missionxp.webblogg.se/2010/october/pvv-och-die-freihet-far-right-trots-frihets.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.