08 juni 2010

En oförklarlig överraskning ...

Befolkningen ökar och ökar, medan svenskarna blir färre och färre. Mer än 3/4 av befolkningsökningen beror på invandringen, resten på invandrarnas barnafödande eftersom svenskarna inte föder tillräckligt för att kunna reproducera de svenskar som dör.

Demografin är oundviklig, säger mannen som låg bakom den schweiziska folkomröstningen om minareter:
"Under de kommande 20 åren kommer det islamiska bältet att öka från 1,2 miljarder till 2,2 miljarder personer, medan vi, Eurasien-zonen, vi håller oss på ca 900.000 personer. Och muslimerna är inte längre 'utanför portarna', de är nu ibland oss vilket gör situationen ännu svårare. Man har släppt in den trojanska hästen."

Behöver verkligen Sverige och Europa en sådan våldsam invandring? Japan är ett bevis för motsatsen, där väntas en minskande och åldrande befolkning ge en ekonomisk boom.

Det är en demografisk kapitulation som pågår, skriver Logisk Snit:
"Om svenskarna hade reproducerat sig i samma takt som folket i Gaza hade vi haft en befolkning på 40- 50 miljoner och medelåldern varit 15 år. En militant ung befolkning. Men i stället får vi en framtid med unga islamiska macho-män som dominerar gatorna. Samtidigt med att antalet unga svenskar är halverat till en mindre flock som smyger längs husväggarna. Och till skillnad från invandrarna från Mellanöstern, som har två hemländer, har urbefolkningen ingenstans att ta vägen. Det är resultatet av vårt kulturella självmord."

En oförklarlig överraskning tycker tidningarna att det är, de senaste dagarnas oroligheter med maskerade deltagare, bensinbomber och stenkastning i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ett hundratal ungdomar kastade sten mot polis och en molotov-cocktail genom fönstret till Nordeas kontor i Rinkeby. Maskerade ungdomar med bensindunkar och stenar drog under måndagskvällen omkring i Tynnered. Och så vidare.

I mobiltelefonernas tidevarv kan man nästan få för sig att det ligger någon planering bakom, meddelanden som sprids som en präriebrand.

En ledtråd ges i en stor tysk studie som omfattade 45.000 skolelever, ledd av rektorn för det kriminologiska forskningsinstitutet i Niedersachsen och tidigare justitieminister, Christian Pfeiffer:
"Den muslimska religionen främjar acceptans av machokultur," säger han och är överraskad och nedslagen över sina slutsatser, nedslagen eftersom han är en stark motståndare till "politiska kampanjer, som beskriver utlänningar som kriminella".

Hans forskare frågade tonåringar om deras idéer om manlighet, till exempel om de trodde en man var berättigad att slå sin fru om hon varit otrogen. De frågade också om vilken slags våld i media och dataspel de utsattes för, samt om deras vänner var inblandade i brottslighet eller våld.

Resultaten visade att muslimska pojkar med invandrarbakgrund var mer än DUBBELT så benägna att instämma med macho-uttalanden än pojkar från kristna invandrarfamiljer. Den låg högst bland dem som ansågs som mycket religiösa.

Snaphanen skriver:

"Med andra ord behöver islam en bra, eller snarare en ny reklambyrå. Politiken, Ritzau, NYT, Guardian och 1,5 miljarder svenska, statstrogna tidningar, räcker inte i längden. Man har knappt hunnit tänka tanken, förrän ens önskan går i uppfyllelse. Det måste vara så Muhammed själv hade det."
Tanken kan också gå till Gaza, där medelåldern är strax under 16 år - i Sverige 41 år, och där grannen Israel har visat stort tålamod med de unga gazanernas fyrverkerier. Är det vad som väntar i framtiden, att det skjuts raketer mot oss från grannkommunen?

De flesta som kommer till vårt land från den islamiska världen är ensamkommande män. Våldtäktsvåg sveper över Sverige. 6 procent av flickorna i landet blir våldtagna i år. 7000 om året, 19 varje dygn.

"Det finns några som har blivit dåligt uppfostrade därhemma... De föräldrar som har er, de borde skämmas!" Sagt av den danska sångerskan Medina när hon blev utsatt för äggkastning under en gratiskonsert i invandrarförorten Ishøj.

En oförklarlig överraskning? Stökiga förorter, bränder och bråk och våldtäkter. Samtidigt kommer det rapporter om utomeuropeiska invandrares svaga skolresultat. Bara en av fyra somalier kommer in i gymnasiet.
Studiemiljön är inget vidare i förorten. Machokulturen är stark, skolresultat kommer i andra hand. Flickor missar skolan på grund av hedersrelaterat förtryck. Och arbetsmarknaden är tuff, de okvalificerade jobben räcker inte till alla.
Små möjligheter att anpassa sig när det hela tiden flyttar in nya i problemförorterna. Det vore bra om det gick att minska på invandringen, men det är förstås ett politiskt tabu...

26 Kommentarer:

Anonym sa...

Svensken MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE VAKNA det vi ser allt mer kallas för frustration … frustration där invandrare känner ett svek där dom känner utanförskap i sammhället. Sverige har tagit emot fler invandrare en vad vi kan ta hand om så enkelt är de. Jag kommer rösta på SD kalla mig rasist eller inte men dom är det enda partiet som vill ta ansvar och faktiskt bryr sig om invandrare.. invandrare som allt större grad mår sämre och sämre

Anonym sa...

Och under tiden har politikerna mera bekymmer med hus Sverige skall kunna hjälpa Hamaz.

Jag säger. RÄDDA SVERIGE, men jag är rädd att det redan när för sent.

"Nalle i Växjö"

Anonym sa...

Det är för sent! Tyvärr problemen kommer att öka.

whfowgpwJNM sa...

Intressant undersökning som stämmer med flera andra jag sett, så muslimer är dubbelt så våldsbenägna som kristna invandrare. Vi kanske skulle sluta ta in fler muslimer om vi vill slippa mycket brottslighet.

Anonym sa...

Detta är kulturberikning.
Kanske en och annan förstår varför det är bråk i en del länder och att de som flyr därifrån tar med sig den kulturen.

Anonym sa...

Det visar den mångkultur som svenskar så gärna vill ha här!!

Det är denna mångkulturen som en del svenskar försöker sätta sig emot men då får de höra att de är rasister av de svenskar som vill HA denna mångkultur!!

Den visar också att vissa grupper av invandrare är kvar på reptilstadiet och kommer aldrig att utvecklas!!

Och det visar också hur lite regeringen bryr sig om svenskar och de skötsamma invandrarna när de låter sånt här hända!!!

"Magdis"

Anonym sa...

Det är bara ensamkommande flyktingbarn som sprider värme i förorten

Sally sa...

Problemet är invandringen!

Problemet med invandringen är politikerna som tillåter den!

Enkelt - eller hur!

Tjosssan så det blev i Sverige!

Hälsar

Sally i Stockholm

Anonym sa...

Og her har vi det sanne ansiktet til til nye landsmenn,og det er bare begynnelsen vi ser her.I Norge så snakker de om integrering, dialog,og det er bare tull,de vil ikke integreres i samfunnet,bare de blir integrert i trygdesystemet så er de førnøyg ,og kan reise til hjemlandet sitt,da er de ikke lengre forfulgt,merkelig eller? http://www.lankanewspapers.com/news/2009/3/40587_space.html

Lundbjörk sa...

Ta hem soldaterna från Afghanistan, de behövs i Rinkeby!

Karen sa...

I Norge har vi bydeler hvor det ikke finnes etniske norske lenger. Vi kan bare telle ned dagene eller ukene til det samme skjer her som har skjedd i Rinkeby. Det triste er at de norske politikerne ikke bryr seg, derfor blir det heller ingen forandring. Norge er på veien mot en katastrofe!

Ingenjören sa...

Ständigt denna siffra 100 000. I denna siffra ingår 15 000 - 20 000 återinflyttande svenskar, 20 000-30 000 EU-medborgare, däribland utbytesstudenter etc.

Knute sa...

23-åring trafikmisshandlar gamla igen

ESKILSTUNA. Ett åldrigt par kom körande sent i går kväll men fick sakta in när ett gäng gick mot rött ljus. Den 86-årige mannen tutade vilket fick en 23-åring att slita upp bildörren och misshandla åldringen med flera knytnävsslag i ansiktet tills han blödde.
E-kuriren

Vissa vidriga typer respekterar inte äldre svenskar. Och det är fritt fram för dem, de får ju inte några straff! Den förre trafikmisshandlande 23-åringen släpptes på fri fot trots att han dömts skyldig till en 78-årig kvinnas död i Landskrona. I det fallet var det också ett gammalt par som tutat. Är det något kulturbetingat som gör att de reagerar med våld på tutningar?

Knute sa...

I Botkyrka söder om Stockholm blev svenskarna en minoritet år 2007. I Södertälje blir svenskarna en minoritet år 2014, i Malmö år 2018.

http://affes.wordpress.com/2010/06/11/malmo-svenskar-i-minoritet-2018/

Ann-Marie sa...

Det borde vara skottpengar på dessa vidriga as som ger sig på gamla människor!

PP sa...

Sanningen är att invandrare är överrepresenterade gällande brott.
Det finns fakta och undersökningar som visar att runt 70% av alla anmälda fullbordade utomhusvåldtäkter har gärningsmän födda i utlandet, de s k MENA (muslimska) länderna är kraftigt överrepresenterade.
Jag tycker detta är djupt tragiskt.
Att media mörkar vilka som står bakom brotten har att göra med att de inte vill främja främlingsfientliga vindar. En sådan vindpust skulle göra att SD kommer till Riksdagen som vågmästare.
Så invandrarkriminalitet mörkas i media och av politiker.
Sätt in mer poliser säger många förvirrade politiker som inte vill eller kan inse fakta. Ska det ligga en polis i varje buske??
http://www.dn.se/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859
http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

Läs och jämför med Norge och Danmark där invandrarkritiken debatteras. Varför, jo där finns invandrarkritiska partier med i deras riksdag, inröstade av deras medborgare.
Nu saknas bara några röster till på SD så kommer vi få se en mer ärlig och öppen debatt efter valet i höst.
Aldrig tidigare har din röst varit mer värd för Sveriges framtid, om vi ska ha säkra gator, trygg framtid, sunda kristna värderingar och ett öppet samhällsklimat där invandrarrelaterade frågor inte är tabu.
Rekommenderar alla att läsa och jämföra vad norsk media skriver om brott och vilka som utför dessa; vg.no - aftenposten.no - dagbladet.no

PP sa...

Kom in i matchen! Sök fakta på nätet, läs inta bara vad media i Sverige skriver, de är politiskt korrekt och skriver inte om vilka problem vi har med invandrarrelaterade brott eller överhuvudtaget baksidan med massinvandring från de s k MENA-länderna.

http://www.youtube.com/watch?v=bir5vMv4sEg&feature=player_embedded

Sätt in mer poliser? Ska det ligga en polis i varje buske??
http://www.dn.se/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859
http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

Läs och jämför med Norge och Danmark där invandrarkritiken debatteras. Varför, jo där finns invandrarkritiska partier med i deras riksdag, inröstade av deras medborgare.
Nu saknas bara några röster till på SD så kommer vi få se en mer ärlig och öppen debatt efter valet i höst.
Aldrig tidigare har din röst varit mer värd för Sveriges framtid, om vi ska ha säkra gator, trygg framtid, sunda värderingar och ett öppet samhällsklimat där invandrarrelaterade frågor inte är tabu.
Rekommenderar alla att läsa och jämföra vad norsk media skriver om brott och vilka som utför dessa; vg.no - aftenposten.no - dagbladet.no

Det finns fakta och undersökningar som visar att runt 70% av alla anmälda fullbordade utomhusvåldtäkter har gärningsmän födda i utlandet, de s k MENA (muslimska) länderna är kraftigt överrepresenterade.
Jag tycker detta är djupt tragiskt.
Att media mörkar vilka som står bakom brotten har att göra med att de inte vill främja främlingsfientliga vindar. En sådan vindpust skulle göra att SD kommer till Riksdagen som vågmästare.
Så invandrarkriminalitet mörkas i media och av politiker.

http://politisktinkorrekt.info/2010/06/11/kort-om-politiskt-inkorrekt/

Uppvaknad sa...

Väl talat. Tycker det är uppenbart att en stor del av muslimerna inte verkar intresserade av att bli helt integrerade i Sverige. Landet ska ändras så det passar dem.... Man kan ju också fråga sig om det finns någon romantisering a la Gaza, vilket gör att man tycker om att slåss mot samhället/ordningsmakten (sätta eld på bilar och skolor) även här.

Jag tror också att macho-attityden är en del av problemet. Det är väldigt sällan man hör talas om att muslimer talar sig varma för HBT-frågor.

Anonym sa...

9% av svenska flickor blir våldtagna, brända skolor, hotade tjänstemän, upplopp, mordhot på intellektuella, polisnärvaro, gap och skrik på universitetsföreläsningar, räddningspersonal utsätts för våld, ja, i en sådan situation är det enbart idioter som håller käft.Ta till exempel den grupp av invandrare som faktiskt sköter sig, de måste vara genuint frustrerade, med all rätta. Heder till dem!

Kan vi få se på lite exekutiv folkrörelse här i stugorna, detta håller helt enkelt inte!

Vi har redan harvat igenom och återanvänt brottsstatistik inklusive överrepresentationsanalys, allehanda videoklipp, betygssnitt, bidragsnivåer, arbetslöshetssiffror, anekdotiska berättelser, segregation, fakta är brutala och glasklara sedan många år. Det som kvarstår är alla idioter som beter sig som stutsar och tror att det hela blåser förbi snart. Jag menar, måste vi klubba majoriteten i huvudet med ett brännbollsträ innan det är dags att fatta beslut?

Ingenjör 2 sa...

Mellan 2005 och 2009 gav Sverige uppehållstillstånd till 219 688 personer i kvoterna asyl- och anhöriginvandring. Motsvarande siffror för Danmark är 29 654 och Finland 5 894.

Anonym sa...

Jag FATTAR INTE hur vi svenskar TÅL att våra döttrar, systrar, mödrar osv våldtas VARJE DAG av dessa muslimer! Jag bara fattar inte det!

Att de sedan i många andra fall frivilligt kopulerar med muhammedaner kommer jag inte ens gå in på... Herregud!!!

Fy fan!!!

Knute sa...

Sverige: Suverænt flest godkendte asylsøgere pr. indbygger i EU

Ti gange flere end Danmark, der godkendte 920. Men mængdeproblemet er stadig over 33.000 familiesammenføringer, dem ingen taler om.

http://snaphanen.dk/2010/06/18/psykopaters-arbejdsbetingelser/

Svensson sa...

Bra att du länkade det här till SvD. De skriver inget om invandrare som gjorde det men där blir det snart ändring tror jag, paradoxalt pga Breivik. "För att undanröja risken för näthat, låt oss tala klarspråk om invandring och upplysa och utbilda" eller bla-bla-bla. Either way, PK förlorar.

Knute sa...

Angående en kommentar som inte blev publicerad. Jag förstår vad du menar, naturligtvis har man rätt att försvara sin familj, med vapen om så behövs.

Anonym sa...

herregud vad ni klagar,
vill man ha barn så skaffar man barn. Det är ju ingen som har förbjudit mig/dig att skaffa barn. Står ngn med en pistol när ni ska k-a eller vad? Ni kan ju för fn inte komma in på israel-palestina konflikt och jämföra den med sveriges demografi. Seriöst, problemet är inte att det kommer invandrare (>150 nationer) till Sverige, utan problemet är att de som klagar mest i Sverige över invandring och dylika borde ta och börja utbilda sig innan de slänger skit på andra. Som sagt man ska inte kasta sten genom glashuset

Knute sa...

Anonym, du skriver att invandringen inte är ett problem, däremot är det ett problem om man klagar över den. Jag undrar om du verkligen läst igenom ovanstående inlägg.

Men som du skriver, vill man ha barn så skaffar man barn. Som det gamla grekiska ordspråket säger "knulla bara ni kristna annars blir ni utrotade".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.