19 juni 2010

"Islams rättvisepatos" och kampen för muslimska röster i Sverige

"En socialdemokrat vill att alla ska med. En aktiv politisk kamp för frihet, jämlikhet och solidaritet är kärnan i socialdemokratin, för oss är det också bästa sättet att omsätta Koranens budskap från ord till handling."

Ur ett Manifest för muslimska socialdemokrater, via Snaphanen

Hur går frihet, jämlikhet och broderskap ihop med underkastelse? Islam betyder underkastelse under Allahs och Muhammeds vilja. Det låter som orwellskt nyspråk där orden fått motsatt betydelse. Solidaritet = kollektiv underkastelse under de hemska sharialagarna.

Systerskap bara under huvudduken, haremets systerskap. Broderskap som stänger ute de vantrogna och predikar hat mot dem. Det finns inte mycket till broderskap i Koranen, det liknar mer rövares lojalitet med varandra. Dialog och tolerans fungerar inte mot en sådan ideologi. Sossarnas fusion med dem är ett förräderi av stora mått.

Att förbjuda högtalarskrik från minareter och slöjor för ansiktet är nödvändigt för att få både muslimer och icke-muslimer att vakna upp och inse att det finns en gräns för toleransen. Hatpredikanter i moskéer borde utvisas.

Men det viktigaste är att få stopp på den muslimska invandringen. Till exempel 35.000 anhöriginvandrare per år är bara för mycket. Sverige förmår inte att assimilera dem, varken ekonomiskt eller socialt. De har blivit så många att de utsätts för grupptryck, på med slöjorna, förakta kuffarna. Vågen av våldtäkter, bränder, rån och misshandel har säkert ett samband med denna attityd.

5 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Grupptrycket är nog det allra viktigaste för att få detta förtryck att fungera överhuvudtaget. Dom får gång på gång höra att om dom inte gör som dom blir tillsagda så kommer dom själva att betraktas som kuffar d v s som apostater och vi vet allah vad det innebär för någon som är född in i islam...

Anonym sa...

Fortsätter invandringen av Muslimer och de som är här inte kan integreras så kommer följande hända:
Muslimska kriminella gäng drar omkring och slår sönder allt och alla. Svenskar kommer bygga in sig i befästa statsdelar med vakter, taggtråd och övervakning. Bilbränning, skolbränning och polsistationsbränning hör till vardagen. BNP rasar neråt. Svenska medborgargarden kommer ta över bevakningen av svenskarna, och till slut kommer privat-militära garden akjuta skarpt mot muslimska mobbare. Och det värsta av allt:

DU, just DU kommer till slut i desperation att göra ohyggliga saker, som du idag har lovat dig och din familj att aldrig göra. Inbördeskriget kommer.

Och som i så många andra muslimska länder där m,uslimerna är 80% eller mer: Etnisk rensning av Svenskar, sponsrade av Svenska staten med den nya gällande Sharialagen.

Nisse sa...

Islamhatet MOT civilisationerna
===============================

Det är inte vi Europeer som plötsligt börjat vara kritiska till Islam/Muslimer.
Dom är inte offer, eller ens utsatta av oss fria människor.
Frihet är det enda sättet att uppnå välstånd. Inget annat är möjligt.

Det är Islams totala kompromisslöshet och vilja att alla
skall fullständigt anpassa sig intill döden efter
minsta lilla löjliga påstående av Islam/Muslimer.

Islam är en övervintrad medeltida ideologi totalt oförmögen
och förbjuden att förändra någonting överhuvudtaget. Jorden är fortfarande platt i
stora delar av mellanösterns logik. Att påstå att jorden är rund, är att påstå att Koranen har fel.
Dvs. dödsstraff/hängning, halshuggning eller stening blir straffet.
Koranen kan inte ha fel, det är den enda, absoluta och eviga sanningen,
oavsett vad vetenskapen och verkligheten visar.

Demokratier anpassar lagstiftning, samhälle och utbildning efter verkligheten.

Muslimerna försöker anpassa verkligheten efter Koranen, det går inte så bra.

Islams klocka stannade på år 601 ungefär, mekanismen har rostat fast och kan ej renoveras,
bara överges, hånas, utplånas och kastas på historiens soptipp.

Det går inte att återanvända någonting inom Islam,
utan Islam kan bara användas som varnande exempel på hur mänsklighetens mest korkade,
idiotiska och grymma dummheter en gång kunde genomföreas med religionens hjälp.

Sossarna och Batikhäxorna snackar om Integrering av den som varken kan,
vill eller har förståelse för vad integrering är.

Förbjud Gud och religionerna. Dom blir vår död annars.

Knute sa...

Er udlændingestatistikken/opgørelsen ubrugelig? – Ja, den kan end ikke bruges til det mest simple at tælle immigranterne

Få eksempler ud af hundredevis:

Tages en stor mængde immigrantkvinder ind i landet, kvinder, der ikke vil kunne bruges på arbejdsmarkedet, så fører det som i Århus til, at en tredjedel af dem skal sendes på livsvarig socialpension. Dette giver yderligere konsekvenser for disse kvinders børn, og samtidig tapper det Danmark for de sidste velfærdsressourcer. Væksten i blot disse kvinders antal har været enorm og kunne sagtens have været forudset, hvis de ansvarlige havde gjort deres pligt.

Antallet af indvandrere på førtids- eller socialpension i Århus er steget med 99,7 % på fem år. 53 pct. af de nyankomne var analfabeter i Sverige kunne vi læse 28. januar 2009.

http://danmark.wordpress.com/2010/06/21/er-udl%C3%A6ndingestatistikken-ubrugelig-ja-den-kan-end-ikke-bruges-til-det-mest-simple-at-t%C3%A6lle-immigranterne/

Knute sa...

A new parodic video clip from Israel: http://www.youtube.com/watch?v=4IS-GWc0tk8&NR=1.

Showing "The Three Terrors", Ahmedido Domingo (aka Ahmadinejad), Erdogano Pavarotti (aka Erdogan) and Assad Carreras (aka Bashar Assad) singing about the benefits of terrorism ...

Although it is humoristic -- there isn't much to laugh at.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.