13 juni 2010

"Jag är muslim"

Kommer ni ihåg den här "felsägningen"?Pamela Geller, Atlas Shrugs (i översättning):

Egyptens utrikesminister Ahmed Aboul Gheit sade att han hade ett privat möte med Obama, där president Obama sade till honom att han fortfarande var muslim, son till en muslim, styvson till en muslim, att hans halvbröder i Kenya är muslimer och att han var välvilligt inställd till den muslimska agendan.

Han önskade att den muslimska världen visar tålamod. Obama lovade att när han klarat upp några inhemska amerikanska problem (Healthcare), skulle han visa den muslimska världen vad han skulle göra med Israel.

På sidan 3, maj 2010 i "Israel Today." skriver Aviel Schneider:

Känslan bland den israeliska allmänheten är att Obama blidkar den muslimska världen på bekostnad av Israel. "Den amerikanske presidenten sade till mig i förtroende att han är en muslim," sade Egyptens utrikesminister MinisterAhmed Aboul Gheit på Nile TV.

Detta skulle kunna förklara varför Obama har gett order att begreppet "islamisk extremism" inte längre får användas i officiella statliga dokument och uttalanden. Dessutom anklagar USA Israel för att skada amerikanska intressen i Mellanöstern. General David Petraeus, chef för US Central Command, sade att Israels oförsonlighet när det gäller att lösa konflikten med palestinierna är en fara för USA: s styrkor i Irak och Afghanistan.
Även den amerikanska kongressen anser att Obamas beteende mot Netanyahu var förödmjukande. Tre fjärdedelar av representanthuset, 337 av 435 medlemmar, undertecknade ett bipartisan brev till Hillary Clinton där de uttryckte "djup oro över de senaste spänningarna" mellan de två länderna och kräver att det skall slätas över snabbt och privat.

"Obama är ett verkligt problem för Israel," sade en hög tjänsteman till Yediot. "Han är Israels största strategiska katastrof." Tidningen citerar också en annan tjänsteman som anser att för första gången har Washington bytt sida. "Obamas White House pressar bara Israel, men förväntar sig inte något från palestinierna, sade han. "De amerikanska kraven är oacceptabla."

"Birthers", tror att Obama döljer sitt faktiska födelsebevis, eftersom det kommer att visa att han är född utomlands. Jag tror att anledningen är att det skulle klargöra att hans far var muslim. Vid valet år 2008, skulle en bekräftelse att hans far var muslim varit lika illa som avslöjandet att han också är det.
Eftersom pressen har beslutat att de inte kommer att forska i Obamas bakgrund kan vi bara gissa. Antingen är uttalandet till Egyptens utrikesminister enbart ett sätt att fjäska för den muslimska världen igen, eller också har han gömt en bönematta under skrivbordet i Oval Office.

13 Kommentarer:

MS sa...

Om hans Far var/är muslim så ÄR han en muslim. Det är inget att diskutera. Inom Islam så ärver du religionen från svärdsidan. Det är möjligt att han inte ber till Mecka 5 ggr om dagen eller tvingar sina döttrar att bära sölja men om han har vuxit under inflytande av Islam så tänker han som en muslim. Dvs bl a hatar Israel. Det var väl därför han kryper inför muslimska ledare och sitter och smilar med antisemiten Thomas. Han deltar inte heller i officiella ”bön-dagar” eller i andra kristna sammanhang.

Var det inte ni som lade upp ett dokument från hans skoltid på Hawaii där det efter "Religion" stod Islam?

Barack HUSSEIN Obama är en muslim. Punkt slut!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Blott hans handlingar sedan han tillträdde posten visar att han är mussla. Egentligen skulle det vara enkelt att bevisa. Bara dra ner brallorna på Soetero och kolla hur korven ser ut. Det borde avgöra saken en gång för allah.

Mats (Malmo) sa...

Herr Shadowes, ett sånt språk :).
Förresten, omskärning - när det gäller män - är ju, eller har varit, "vardagsmat" i USA. Kanske ändrat nu, d v s inte lika vanligt - men jag vet inte.

Knute sa...

Könsstympning av flickor i Indonesien

Nahdlatul Ulama (NU) i Indonesien är en av de största muslimska organisationerna i världen. Den påstår sig ha 30 miljoner medlemmar.

OBAMAS STYVFAR ska ha varit en framstående medlem i NU fram till sin död 1981.

Omskärelse av flickor inte bara rekommenderas, men är obligatorisk.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/03/fullstandigt-vansinne.html

http://spydet.blogspot.com/2010/06/nahdlatul-ulama-nu-i-indonesien-er-en.html

Berit sa...

Anonym, jag publicerar inte försäljningsreklam för varor.

Anonym sa...

Klart att han är muslim.
Bästa ljuset Obama tycker är ju fredagsbönen på kvällen....

//Signature

Anonym sa...

Hehe...jag skrev fel, det ska vara LJUDET

//Signature

Knute sa...

Vem är Obama ideologiskt?

Obamas företrädare som senator i Illinois, Alice Palmer, sympatiserade med Sovjetunionen och närvarade vid 1986 års kommunistiska partikongress där. Det var hon som inledde Obamas politiska bana genom att handplocka honom som sin efterträdare.

William Ayers ledde den amerikanska motsvarigheten till Bader-Meinhoff-ligan i Tyskland och deltog i 30 bombdåd. Obama engagerades av Ayers för att under åren 1995-99 leda ett projekt för att "höja den politiska medvetenheten" i Chicagos allmänna skolor.

Slutligen pastor Jeremiah Wright, Obamas främste mentor och vägledare de senaste 20 åren. Wright har samverkat nära med de svarta muslimernas ledare Louis Farrakhan, bland annat i en vänskapsresa till Libyens ledare Khadaffi medan denne ännu finansierade terrorism.

http://canuteocean.blogspot.com/2008/10/vem-r-obama-ideologiskt.html

Lars Jonsson sa...

Vad är Ni rädda för? Att Obama kommer att införa sharialagar? Att han utnämner sig till överkalif och återuppväcker saracenernas världsherraväldeplaner?

Obama är en marionett i i wall streets händer och driver ingen religiös politik. Vilka som dominerar wall street får man dock inte tala högt om för då är man antisemit.

Obama ökar insatserna i Afghanistan och drar inte trupp från Irak och har förklarat åtskilliga gånger att "The US stands by Israel" och han är med och röstar igenom sanktioner mot Iran.

Jag är lika trött som Er på kriminella invandrarligister som koloniserar svenska förorter men fundera ett ögonblick på vilkas ärenden ni egentligen springer.

Knute sa...

Lars Jonsson, marxistiska, nazistiska och islamistiska förklaringsmodeller borde höra till historiens sophög. Tyvärr är det sådant som fört Obama till makten.

"Det finns så mycket antisemiter i Sverige tror jag därför att Sverige aldrig var med i Andra världskriget. Aldrig upplevt lidandet, alltså medan hela Europa tog hand om sina sår efter kriget, i Sverige man har räknat stålarna och pratade om det "finansiella miraklet"
DVS, lidandet lärde folket i Europa medmänniskan känsla, medan i Sverige de fortfarandet tänker som de gjorde före kriget, bortskämda och överlägsna.
Men för allting finns tid, och deras tid kommer, ja, visst det kommer."

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/06/antisemitism-forkladd-som-fredsprotest.html?showComment=1277836850020#c5681239440554589525

Anonym sa...

Jag skulle gärna läsa ett eller ett par blogginlägg om att Obama släppt sitt fulla födelsebevis, samt att han nyligen översåg att världen mest hatade och farligaste islamistiska terrorist Bin Ladin nu ligger på havets botten med en kula i huvudet.

Detta är ju två av de absolut största politiska händelserna i USA det senaste året. Mycket märkligt att detta tycks ha undgått denna blogg.

Berit sa...

Anonym, om du bara läser det vi skrivit i juni 2010 förstår jag att du inte hittar något om bin Ladens död men om du läser inlägg efter att händelsen inträffat finns en del.

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/05/fel-fraga.html

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/05/bush-sager-nej-tack.html

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/05/al-qaida-mer-mordisk-alla-andra.html

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/05/en-forsta-maj-overraskning.html

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/05/trupperna-gjorde-jobbet.html

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/05/antligen.html

Vad gäller Obamas födelsebevis finns det också artiklar om detta.
Gå till sökfunktionen längst upp till vänster på bloggen och leta på födelsebevis och birthers så hittar du en del.

Anonym sa...

Obama beordrar NASA att meddela världen NASAs nya huvudppgift. NASA chefen gick ut i media och förklarade att NASAs ny huvuduppgift är att få muslimer och islamska länder att "känna sig bättre". Ingen mer rymdforskning alltså, så nu kanske muslimer känner sig bättre eftersom nästan hela NASA har stängts ned av Obama. Om Obama är en muslim, dra era egna slutsatser. Men studera även de andra tusen åtgärdena Obama vidtagit innan ni drar er slutsats, betänk dock varför han prenumererar på muslimska böner som skickas direkt till hans mobiltelefon?

/PA

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.