04 juni 2010

Låt er inte luras av hans inkompetens

Cloward-Piven strategin går ut på att krossa kapitalismen genom att överbelasta systemet. Det åstadkoms till stor del genom att göra fler människor desperata och beroende av regeringen. Vi kan därför inte förutsätta att Obamas inkompetens vad gäller sjukvård, invandring, miljön, Mellanöstern, eller inom andra områden, inte är en avsiktligt övergripande strategi.

Stu Tarlowe på American Thinker skriver: "Således är Cloward-Piven mål betjänt av att fler och fler utlänningar översvämmar gränserna och fyller fängelser, akutmottagningar och socialbidragskontor. Det är också betjänta av bolånekrisen.
I själva verket var professorerna Cloward och Piven skaparna av ACORN (Association of Community Organizations for Reform Now), som hjälpte till att pressa bankerna att genomföra den utlåningspolitik som utlöste krisen. Men Cloward-Piven strävar efter en finansiell kris långt mer omfattande än bara att inteckningar faller samman

Om oljeutsläppet i Mexikanska golfen lyckas förstöra fiske-och turistnäringen i regionen, stoppa all oljeborrning, höja priset på olja och livsmedel över hela landet, och driva fler och fler amerikaner till en finansiell bristningsgräns och göra dem beroende av matkuponger och andra regeringsprogram, kommer Obama och Co att le och nicka till varandra medan Cloward-Piven-strategin fortsätter att rulla på.

3 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Eller så är han bara en sprattelgubbe och någon annan drar i trådarna....

Knute sa...

An Atomic Bomb will stop the Gulf Oil Leak, LOOK!

Some vintage USSR propaganda showing us how they extinguished a gas leak fire. The same technique could be used for the oil leak in the gulf.

The Russians used nukes to put out fires like this a total of 5 times.

http://www.youtube.com/user/CineGraphic

Hussein Obama kunne have stoppet olieudslippet i Den Mexikanske Golf for længe siden – hvis han ville!

Sovjet gjorde det 5 gange med 80% succes.

Men nogle mener, at jo større katastrofe – jo større chance for at Hussein får sin energipolitik igennem. Og det ville jo være noget af en kamel at sluge for miljø-tosserne, at bruge et kernevåben til at standse udslippet :-)

På den anden side må Hussein snart til at gøre noget – for olien bevæger sig nu op ad Floridas østkyst – og nærmer sig dermed de rige demokraters sommerhusområder.

http://hodja.wordpress.com/2010/06/05/hussein-obama-kunne-have-stoppet-olieudslippet-i-den-mexikanske-golf-for-l%C3%A6nge-siden-hvis-han-ville/

Anonym sa...

Hmm...kunde ana att något sådant ligger bakom...Obama är kanske den som fått jobbet att leda in utvecklingen nya steg åt det hållet.

Hans Israelpolitik är ju iaf något som skulle kunna tyda på att det stämmer...den är ju rent katastrofal och snart, kanske det dröjer, får vi se om USA kommer stå kvar som garant för den enda demokratiska staten i den "öken" som mellanöstern utgör.

Nu kan det ju bli så att demokraterna förlorar höstens val...det är en hel del som tyder på det...isåfall kan man tänka sej att denna CP-taktik får sej en bromsning om än den inte så lätt stoppas (?)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.