10 juni 2010

Media manipulerar

Här är en av de bilder som Reuters medger att de har beskurit och manipulerat och som LP skrev om tidigare.
Reuters säger att det inte är politiska motiv som ligger bakom. Så vad kan det vara då?

Av vilken anledning tar de avsiktligt bort en kniv i handen på en "fredsaktivist"?
Är det inte meningen att ett reportage ska visa alla relevanta detaljer så att läsaren kan dra sina egna slutsatser?"Drottningen" bland de journalister som ingår i Vita Husets presskår, Helen Thomas (video här)
säger att "Judarna kan för helvete flytta från Palestina och åka hem till Polen, Tyskland, Amerika och alla andra ställen."
Inte annat än vad jag vet är hon fortfarande anställd av Hearst Corparation så jag utgår ifrån att de har samma inställning.

Helen Thomas är FUL både utanpå och inuti.

Vet ni hur judarna lämnade Polen? De flesta fraktades i boskapsvagnar till läger där de dödades.

Bilden kommer från Warszawa 1943 från ett av dessa tillfällen när judarna "flyttade".

Helen Thomas egen familj kommer från Libanon och eftersom hon inte har anpassat sig tycker jag att hon ska "flytta hem." Hon kanske vill bli bjuden på en tur i en boskapsvagn?
Det fanns en anledning till att George W. Bush såg till att Helen Thomas placerades längst bak i rummet under presskonferenser och att han inte ville besvara hennes frågor.

10 Kommentarer:

MS sa...

Ful, korkad och muslim. Inte undra på att hon är så bitter. Hon är en kvinna helt i Hussein Obamas smak.

Anonym sa...

Vilken otäck kärring! Fy tusan och den sitter Hussein och kramar. Jaja, ingen glömmer hans hovbugning för den muslimske potentaten.

Robin Shadowes sa...

Liknar hon inte the wicked witch of the west?

http://mtt.justicegonewild.com/Meltdown/wizardofzwitchmelt1.JPG

Rapport gjorde också en ful manipulering tidigare ikväll. Det handlade inte om Israel men om upploppen i Rinkeby. Dom hade letat upp någon dom valde att kalla för "Johan". Trots att man bara fick se honom bakifrån med huvan uppdragen och att dom förvrängt hans röst så kunde man ändå urskilja en kraftig brytning. Här försökte man grovt ursäkta kulturberikarna och antyda att det var vanliga svenska ungdomar som låg bakom.

vinterbadaren sa...

En klassisk "semitisk" kroknäsa. Var det inte så att både judar och araber stammar från Abraham, om man nu tror på folksagor?

Berit sa...

Semites are peoples who speak Semitic languages; the group includes Arabs, Aramaeans, Jews, and many Ethiopians. The most prominent Semites today are Arabs and Jews.
A Semite is someone descended from Sem or Shem, the eldest son of Noah.
http://mb-soft.com/believe/txo/semites.htm

Dexter sa...

Intressant, hade ingen aning om att det dolde sig en judehatande libanes i denna kvinna, man lär sig ngt nytt varje dag.

CBS 60 min hade ett inslag med ngt slags hyllningsreportage för ngt år sen där hon närmast framställdes som en snäll gammal tant med för mkt fritid samt en institution i Vita Huset.

Vivian sa...

Jag tycker att Helen Thomas och Obama klär varann.
Hon uttrycker sitt judehat i ord, han i handling.

Anonym sa...

Man kan inte kalla socialisterna samt kommunisterna för antisemiter då de gick emot sina Europeiska bröder u8nder andra världskriget i syfte att just räda Judarna !
Att döda sin landsman(över hela Europa gjorde man det) för att han är antisemitisk nazist,och att nu få höra att man själv är antisemit...?

Skäms inte dessa ur högern(Judar samt andra) som ju själva va på nazisternas sida ?

Skäms de inte?

Berit sa...

Så vad vill du kalla de som i dag är fiender och förföljare av judar?

" If it walks like a duck and talks like a duck......"

Anonym sa...

Alla pratar om allt annat än "dagens ämne och den statens politik". Det kallas röööööök

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.