19 juni 2010

Obama ger tillbaka delar av ArizonaI fem gränsområden i södra Arizona har man satt upp stora skyltar, som den i videon, som varnar amerikaner för att vistas i områdena. Detta är nationalparker, fritidsområden för camping och friluftsliv, men som nu är så farliga att polisen har gett upp.
Vi talar inte bara om de omedelbara gränsområdena till Mexiko. Videon är från Pinal County, mer än 12 svenska mil in i landet.

Obama lovade tidigare att skicka 3000 soldater, men det är som polisen säger, "Det är lätt att lova när man är ute och pratar för att dra in pengar till en valkampanj".

Priset på droger har trissats upp tack vare "The War on Drugs" och gängen skyr inga medel.
De är beväpnade till tänderna, med samma arsenal som militären. De kidnappar och dödar och tar med sig illegala invandrare under sina smuggeltransporter.

Nu är det också offentligt att Obama avser att stämma staten Arizona för att de beslutat vidta åtgärder och utvisa de som finns illegalt i staten. Samma regler som Arizona poängterar finns redan i federal lag men som regeringen valt att ignorera.

Hillary "försa" sig under en TV- intervju i Ecuador när hon yttrade "Vi kommer att stämma...."

Obama och Eric Holder (riksåklagare) har tidigare sagt, "vi funderar på" och Obama kallar Arizonas åtgärder för "missriktade" och "justitiedepartementet jobbar på fallet".
Återigen bryter Obama sitt löfte. Under sitt möte med Arizonas guvernör lovade han att återkomma inom två veckor och skicka National Guard till gränsen. I stället återkommer han med en rättegång.

Om han tar strid med Arizona går han emot 71% av det amerikanska folket, som säger att de stöder en lag som kräver att deras egen polis kontrollerar immigrations-status, om det finns skälig anledning.

Just nu finns det ingenting i Demokraternas agenda som inte gör majoriteten av folket förbannad. De kan inte införa någon lag, inga bestämmelser, inga skatter utan att uppröra folk och det trots att de fortfarande har media bakom sig.

Fulmedia....Tidningar och TV-stationer som förlorar pengar lika snabbt som Obamas popularitet sjunker. Han är nu nere på 41%.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Å fasen...
Är det inte Land ska med lag byggas...vilka andra lagar kan vi ignorera i?

//Signature

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Håller dom på att ge bort delar av Arizona till mexarna? Har dom gett upp på samma sätt som många europeiska länder gett upp sina länder här till mussarna?

Anonym sa...

Den här utvecklingen blir mycket intressant att följa tillsamman med den nya Tea-Party rörelsen som växer lavinartat. Kanske det riktiga USA kan rädda sig självt!?

Klas sa...

Det första Obama gjorde när han tillträdde var att kräva att Sverige skulle ge asyl till en stor del av de "illegala kombatanter" som suttit på Guantanamo. Han ville inte ha dem i USA med hänvisning till säkerhetsskäl, svenska kvinnors säkerhet är dock inget Obama bryr sig om.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.