28 juni 2010

Polisen är inte kapabel.....

.....att skydda stadens invånare och bevara lag och ordning.


Den svenska Nyhetspressen rapporterar från Toronto att "Ur ett stort, i huvudsak lugnt, demonstrationståg bröt sig mindre grupper maskerade aktivister ur och vandaliserade och satte eld på polisbilar, krossade skyltfönster och slogs med kravallpoliser." Man grep sammanlagt 75 personer. Torontopolisens chef Bill Blair säger att en del av de gripna hade ledande roller bland de demonstranter som bröt sig ur. Polisen använde tårgas för att få kontroll på situationen."


Rapporter från Kanada tyder på att det gick mycket vildare till, även om media där och här i USA kallar de maskerade, svartklädda flåbusarna för "aktivister", "anarkister", "protesterande" eller "grupper av människor".
Det var samma maskerade typer som slogs mot polisen i Pittsburgh under förra årets G 20 möte.
De slår sönder fönsterrutor och bränner bilar, kastar tegelstenar och bär sig åt precis som de gangster som polisen är till för att skydda oss ifrån.


Man kan läsa hela långa artiklar men ingenstans kallar man dem för vad de egentligen är, nämligen radikala vänstersympatisörer, marxister, socialistiska medelklass-skitstövlar som lever på pappas pengar och tillåts att upprepa våldet gång på gång därför att ingen sätter dem på plats. De anser att de med våld ska kunna störta västerländsk demokrati och genomdriva och tvinga sin speciella form av fascism på oss andra.
Men dessa sk. anarkister bränner och vandaliserar för att genomföra högre skatter, mer statligt spenderande och mer regler och förordningar.

De är progressiva fascister som tappat tålamodet med ledare, typ Obama som har stryptag på Kapitalismen men, som de anser, inte kväver den fort nog.Polisen övergav sina bilar som därefter antändes=skattepengar går upp i rök. Det fanns ett tusental beväpnade polismän med hjälmar och skyddsvästar så varför gjordes så lite?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.