05 juni 2010

Ringar på vattnet

En 16-årig svensk flicka mördades brutalt i Västerås. Hon stenades till döds av pojkvännen som log i tingsrätten när han häktades.

Till saken hör att hennes mördare har sitt ursprung i Mellanöstern och motivet var "heder" eftersom han felaktigt trodde att hon var gravid.

Detta föranledde två unga män att dela ut flygblad i Hallstahammar som protest mot mordet på flickan. Men sådant är inte tillåtet i vårt vänstervridna land, där invandrare ska försvaras till varje pris. Vänsteraktivister, eller som de också kallar sig, antifascister, försökte knivmörda de två flygbladsutdelarna, som var nära att dö av sina skador.

Denna gång åkte gärningsmännen fast (bilden), men oftast står polisen handfallen inför vänsterns organiserade våld. Det är lite väl magstarkt att de prålar med beteckningen antifascister. Definitionen av fascism är våldets rätt över demokratin och friheten. Och det är hutlöst av vänstern att utnämna sina offer till nazister, möjligen är de nationalister.

6 Kommentarer:

pw sa...

Vänstern gillar våld mot andra men när de själva får lite våld mot sig så skriker de som små barnungar. Vänstern är patetisk.

Knute sa...

PW, du kanske syftar på bordningen av Ship to Gaza.

Knute sa...

Timmarna före mordet på Beatrice sade den 16-årige mördaren (en irakisk kurd) följande:

"Jag ska skrämma Beatrice så att hon förstår att det är allvar att jag inte kan bli pappa. Jag kommer ju då få stora problem i min familj. Jag är muslim och får inte ha sex utan att vara gift."

När två oförenliga kulturer krockar leder det till våld och mord. Hur många svenska ungdomar ska behöva dö innan vi reagerar? Måste vi inte förstå att det nu är allvar och varna våra döttrar?

http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2010/06/mangkultur-leder-till-mord.html

Anonym sa...

Vi måste lära våra flickor att INTE beblanda sig med denna rasistiska kultur som islam är.

Anonym sa...

Skaffa dig kunskap "anonym". Rasism finns i alla länder och i alla religioner. Det är vi andra som ska bemöta och möta rasisterna med kunskap. Krig föder krig, kärlek föder kärlek. Läs en bra bok: "Terrorismens historia". Där kan du se att både rasister och terrorister är idioter utan kunskap.

pw sa...

Jag menar generellt alla tllfällen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.