16 juni 2010

Skrapa lite på förnissan....Vem ska han sparka i ändan?

Jag minns när Bush talade tufft efter September 11 och blev anklagad för att vara en sån ''Cowboy". Att sparka BP i ändan , eller någon annan för den delen kommer inte att rädda några stränder, djur eller fiskares levebröd, men det verkar vara det enda denna chicago-maffia-regering är kapabel till. Allt annat ligger på en nivå över Obamas lönegrad.

Demokraternas kongressledamot Bob Etheridge verkar ha gått i chicagoskolan också. Att bli tillfrågad om man stödjer Obama-administrationens politik är tydligen ett känsligt ämne som vissa Demokrater, som inte är längst ute på vänsterkanten, flyr som pesten. Obamas politik...Ett riktigt skällsord.
Bäst att ta till storsläggan, kan man inte sparka i ändan kan man ju ta stryptag.Bob Etheridge begär att få veta vem den unge mannen är. Samma fråga som Demokratiska politiker anser att polisen i Arizona inte får ställa till någon man tror befinner sig i landet illegalt.

Bör inte Presidenten sätta ett exempel för våra barn och inte gå ut på TV och prata om att sparka folk i ändan? Kan man inte ställa krav på att våra politiska representanter, som är avlönade och anställda av oss, inte överfaller folk på gatan?
Borde inte Washingtonpolisen arrestera Bob, beviset finns på video, det dög ju för Rodney King.

Obama skröt under sin kampanj över att hans administration skulle bli den mest etiska, öppna och laglydiga administration som någonsin funnits.
För mindre än en månad sedan avslöjades att anställda vid regeringens Minerals Management Services, som kontrollerar oljeborrning bl.a, accepterade biljetter till sportevenemang, jakt och fisketurer, luncher och andra gåvor från gas- och oljebolag, tittade på porrfilm under arbetstid och ansågs stå "alltför nära" de bolag de ska granska.


Obama har ingen skam i kroppen, ändamålen kan helga vilka medel som helst.

"Ingen katastrof får lämnas outnyttjad"
, så nu liknar han oljeläckaget vid September 11-attacken. Genom att göra det räknar han med att kunna införa nya, omfattande energilagar, skatter och avgifter.
Han vill få oss att tro att en olycka i Mexikanska Golfen, som släpper ut mängder av olja i vattnet kan liknas vid det avsiktliga mördandet av 3000 amerikaner av islamistiska terrorister!

Wait a minute!
Finns det grupper av oljebolags-anställda som hotar att skapa fler explosioner, sänka fler oljeplattformar och släppa ut mer olja?

Hur lågt kan han sänka sig?

1 Kommentarer:

Knute sa...

Obama har en partner som han ber islamiska böner tillsammans med i telefon: Rashad Hussain, en islamisk advokat och kritiker av Amerikas påstådda "terrorförföljelse" av hans muslimska likasinnade.

"Obama har udnævnt Hussein til at fungere som hans vice associerede rådgiver og særlige repræsentant for Organization of the Islamic Conference (OIC), den næst største mellemstatslige organisation efter FN.

Ifølge Chicago Tribune har Hussein en historie af deltagelse i begivenheder forbundet med Det Muslimske Broderskab.

Ved annonceringen af Hussein´s udnævnelse som Obama´s vice associerede rådgiver, erklærede Obama stolt, at Hussein er en Hafiz, en der fuldstændigt har lært Koranen udenad.

Nyheden om at Obama jævnligt beder med Hussein, bekræfter rapporter om, at præsidenten beder til Allah."

http://blog.tv2.dk/literally/entry374069.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.