02 juli 2010

Sverige krocksäkert?

Den första juli försvann värnplikten. Mönstringen ersattes av en reklamfilm på 30 sekunder som ska värva ungdomar till Försvaret. Om de rödgröna vinner valet i höst behövs det många fler sekunder. Ohly, Sahlin och Wetterstrand tycker nämligen att det är dags att totalt skrota det svenska försvaret. Efter 200 år av fred behövs inget säkerhetsbälte...

Den röda linjen på bilden markerar den ryska gasledningen, blå linjer territorialgräns, och den svarta linjen svensk ekonomisk zon.

Tacka sjutton för att utrikespolitiken är känslig för oppositionen, som varken vill försvara Gotland eller vår västerländska civilisation.

Nio år med blodigt krig i Afghanistan. Men vad är alternativet? Bäst att väst stannar i Afghanistan. Risken är annars stor att Pakistans kärnvapen faller i talibanernas händer. En kedjereaktion kan sätta igång, Pakistan och Indien kastar atombomber på varandra, och Iran och Israel. Tredje världskriget sätter igång och vi blir alla radioaktiva skelett.

Det finns delade meningar om den svenska truppen i Afghanistan, men när det gäller att motarbeta Israel är de rödgröna eniga. Anti-amerikanismen är grundmurad, liksom entusiasmen för mångkulturens intåg i västvärlden, vilket i praktiken innebär att inga hinder får ställas i vägen för islam.

Känsliga saker som skulle kunna skrämma iväg väljare med normala frihetliga västerländska värderingar. Men de rödgrönas riksdagsmän sitter stilla i bänkarna och vågar inte knysta ett ord om sina partiledningars agenda.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte införa dialogmilitär ?

Tjalle

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

När ryssarna besätter Gotland skickar Rosenbad dit dialogmilitär. Först kommer ryssarna att asgarva. Sedan blir det ra-ta-ta-ta-ta...

Robert sa...

Kommer ryssen så har vi bara en sak att skicka mot dem, en lång prideparad. Tvångsinkallade reservofficerare får ikläda sig fjäderskrudar och vicka för glatta livet, allt enligt riksdagens riktlinjer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.