03 juni 2010

Upp som en sol, ner som en pannkaka

En av mina döttrar anlände just från Arizona och skyltar som denna såg hon på en del ställen längs motorvägarna.

När får vi nog av Obama? Regeringar på olika håll i världen faller samman. Nyss var det Tysklands president i går premiärministern i Japan.

Vilket "arv" kommer Obama att lämna efter sig?

Hans kampanj byggde helt och hållet på någonting så obestämt som "Hopp".
För att kunna göra det måste han övertyga miljoner människor, som redan åtnjuter en levnadsstandard som är vida överlägsen den i någon annan del av världen, - i ett land som av alla benämns som världsledande, - att deras liv ändå var eländigt - utan hopp- och att de behövde omfattande förändringar som bara kunde åstadkommas av en välmenande överhöghet.

Resultatet blev: arbetslösheten fördubblades, statsskulden fyrdubblades, och varje bundsförvant värd namnet drar sig undan.

Medan allt detta pågår spelar presidenten golf och anordnar praktfest för Mexikos president.
Obama är den mest inkompetente president som någonsin suttit i Vita Huset men han ger hopp till alla "loosers" och parasiter utan kunskaper och får dem att tro att de kan lyckas här i livet utan ansträngningar, erfarenhet eller lämplighet.

Det är arvet Obama kommer att lämna efter sig.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Påminner om Sverige- Alla skall med - Alla skall gå i högskola/universitet trots att många är klart olämpliga

Naivtive sa...

Jag passerar den lokala Högskolan några gånger per dag och undrar över de massor av mörkhyade, mörkhåriga med flera kaukasiskt avvikande utsende hur det kommer sig att de finns i mörka Sverige för att ta till sig lärdon och vishet? Likaså funderar man på hur dessa skapar sina uppsatser, är det via mail till bättre mentalt bemedlade personer eller är jag bara rasistisk i mina aningar. Det går en ström av studenter till den lokala moskeén var fredag och då slipper de förmodligen studier. De läser väl på lördag och söndag i stälet. Då är det ju lite lugnare i skolan.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Så den nollan var inte inbjuden till Sitges? Säger väl allt om vilken marionett han är.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.