30 juni 2010

Vem vågar?

Kent Ekeroth undrar på sin blog varför ingen vågar ta debatten om islam.

Sverigedemokraterna sätter den 5 juli i Visby fokus på islam genom att bjuda in islamexperten och den bästsäljande författaren Robert Spencer för att hålla en föreläsning i ämnet ”Islam och Jihad mot Europa”. Utöver detta har vi försökt få ihop en debatt mellan Robert Spencer och någon i det svenska etablissemanget som vurmar för eller ursäktar islam. Ingen har hittills tackat ja – av olika anledningar – men man kan undra om det bara är en slump att ingen hittills vågat ta debatten eller om det ligger andra motiv bakom?
Läs vidare här om vilka Kent Ekeroth inbjudit .

Här är en uppdatering om programmet i Almedalen den 5 juli


7 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom vet redan att dom inte kan vinna en sådan debatt så därför undviker dom den nogsamt. Däremot kommer dom nog utmåla Spencer som högerextremist i MSM och mötet kommer säkert som amen i kyrkan störas av mussar och vänsterextremister.

Pelle sa...

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Spencer_%28author%29#Criticism

Vem vill debattera med en lögnare?

Berit sa...

Tack Putte, vi är alla ytterst skakade men samtidigt upplysta av din unika ståndpunkt!

Wikipedia visar på kritik av Spencer men ingen av dessa kritiker kallar honom lögnare.

#1. Man använder uttryck som hat (det tar ju folk till när de ser en sanningen men inte törs/vill se)
islamofob (samma förklaring som #1)
obildad , saknar allvar är annan kritik.

Nu är det din tur Putte att plocka fram lögner och förklara det du påstår

Ann-Marie sa...

Wikipedia ska man ta med en stor nypa salt.

Naivtive sa...

"Lögnare"? det verkar som om "Pelle/Putte" borde kallat sig Ahmed Muhammed eller något annat sandnegerianskt gutturalt läte. anmäl dig i stället som kandidat till debatten mot Spencer, ljuger han kan du väl smula sönder hans argument. Den sura sanningen är att verkligheten överträffar sagan när det gäller islams tokerier. Att år 2010 försvara dessa är inget annat än klockrent vansinne.

Anonym sa...

Hej,Beträffande detta ypperliga tillfället att sätta hårt mot hårt när Kent E har inbudit den eminenta Robert Spencer att föreläsa/debbatera islam i Almedalen, har jag några ideér om hur vi kan visa för det svenska folket att ”kejsaren är faktiskt helt naken”.Föreslår att ni i ett öppet brev, i samtila forum tillgängliga, meddelar, att ni förutom vad ni redan har angett, även inbjuder samtliga företrädare för riksdagspartierna (de sju systrarna) och företrädare för alla andra partier som ställer upp i riksdagsvalet i september till debatt om islam med den eminente Robert (tillskillnad från SVT's DDR policy.Etersom samtliga riksdagspartier är för en öppen dörr policy beträffande invandring från de s.k. mena länderna som otvetydigt innebär en islamisering av Sverige bör de vara sakkunniga beträffande fördelarna och nackdelarna om detta och kunna ge raka svar, eller hur ?Föreslår att ni även inbuder samtliga riksdagsledamöter och samtliga ministrar i denna eländiga regering, speciellt Sabuni och Billström, till denna debatt. Även DO Katrin Linna och Vet Bästerberg bör få en officiell inbjudan.Förutom en öppen inbudan till samtilga ovan, bör en inbjudan gå personligen till samtligaa e-mail och detta meddelas in den officiella inbjudan. Allt detta bör meddelas i den öppna inbjudan så att de inte kan komma undan.Detta är en unik chans att visa det svenska folket de styrandes arrogans och feghet etc.....SLÅ PÅ STORA TRUMMAN, NU GÄLLER DET SVERIGES FRAMTID.....

MVH

Kurtan

Ps en kopia på denna inbjudan bör gå till samtliga tv-kanaler och dagstidningar i Sverige.....

Berit sa...

Utmärkt idé Kurtan, har skickat den vidare till Kent

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.