14 juni 2010

YouTube har tagit bort videon “We Con the World”

YouTube blockerar parodin på "Ship to Gaza" men det finns fortfarande kopior ute på nätet, till exempel här.

Ett tips: aTube Catcher är ett förträffligt program för att rädda kontroversiella filmer på YouTube till eftervärlden. Kan laddas ner här.

View from the right: "Anklagelsen är att videon är ett copyright-brott mot Warner, det bolag som äger upphovsrätten till den ursprungliga 'We Are the World'. Detta låter som något slags dåligt skämt. Hur många Youtubes finns det inte av hemvideos som visar folk som sjunger sånger som är under copyright, sittande med en gitarr? I detta fall har de inte ens använt samma text. Det är naturligtvis ett löjligt anti-israeliskt beslut.

Sen när har ägaren av en låt rätten till en parodi på den låten? För att göra intrång på upphovsrätten måste ett objekt vara 'förvillande likt' det ursprungliga, vilket uppenbarligen inte är fallet här."

Här en video som visar islamister och fascister ombord på Gaza-skeppet:5 Kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt!

Naivtive sa...

Att fachister och isamiser samverkar ännu en gång är ju ingen direkt överaskning. Kanske för de insnöade vänstertomtarna möjligtvis. Skall bli intressant att få höra svenska journaliter intervjuva Mankell och Gardell om detta.

Berit sa...

Om Mankell och Gardell får några "besvärliga" frågor (vilket jag betvivlar!) var snäll och tipsa om det

Knute sa...

Venstrefløjens galloperende antisemitisme

http://monokultur.dk/2010/06/15/venstrefl%C3%B8jens-galloperende-antisemitisme/

Knute sa...

Om österrikiska nynazister hade demonstrerat under parollen Vakna, Hitler ! så hade medier och politiker rasat över polisens försumlighet
och krävt stränga straff för förbrytarna.
När islamister från Muslimska Brödraskapet gjorde precis samma sak konstaterade en kvällstidning att "kravet var märkligt". I övrigt teg alla...

http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/06/islamistisk-paroll-i-wien-vakna-hitler.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.