14 juli 2010

Al Qaeda är rasister

I en intervju med South African Broadcasting Corporation nedvärderar Mr. Obama al Qaeda och de grupper anknutna till dem, för deras villighet att döda afrikaner, på ett sätt som visar att de är rasister.

Obama säger om bombningen i Uganda: "Ni kan se i en del av de uttalanden som gjorts av de flesta terroristorganisationer, att de inte håller afrikanska liv särskilt högt i sig. De ser dem som möjligheter för sina ideologiska strider och dödar oskyldiga utan att bry sig om långsiktiga konsekvenser av de kortsiktiga taktiska vinsterna"

"I korta drag", säger administrationen, "är al Qaeda en rasistisk organisation som behandlar svarta afrikaner som kanonmat."

Rasister? Har det inte gått inflation i det ordet för länge sedan?

NAACP fördömer TeaParty-rörelsen och kallar dem rasister därför att de inte gillar Obamas politik.
Tidigare har hustru Michelle hållit tal till samma organisation och hävdat att svarta är värre drabbade än vita under denna lågkonjunktur och att det fortfarande finns alldeles för mycket ojämlikhet i landet.

Obama-gänget verkar vilja skylla allt negativt som händer på Ras-Problem om man inte kan skylla på Bush.
Det som hände i Uganda är väldigt tragiskt men berodde det på ras? Kan vi inte "bara" kalla det ett hemskt, meningslöst terrordåd?
Nej, TeaParty, svarta familjer med ekonomiska problem, al Qaeda dödar fotbollsåskådare, det måste vara rasistiskt.

Ja, al Qaeda är rasistiskt, tänk att det tagit så lång tid för Obama att se det.
De hatar och nedvärderar judar också och likaså kristna. Man gör det alldeles för enkelt för sig om man kallar al Qaeda rasister bara för att de dödar svarta.
Al Qaeda bygger på hat, medlemmarna får det med modersmjölken i tolkningen av religionen Islam. Vi ser det i Nigeria och Darfur. Vi ser det i Israel, där Hamas och Hezbollah använder de fattiga som självmordsbombare. Vi ser det i Bosnien och Kosovo.


Obama och hans administration leker med elden när de undviker ord som islamister, islamiska terrorister, jihad... vilket gör att de inte konfronterar radikala islam, av rädsla för att såra muslimer.
Genom att nu kalla det rasistiskt att döda svarta afrikaner fortsätter man sin teater och undviker på så vis att befatta sig med det verkliga problemet.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Obama Cleanses the Terrorism Glossary

President Obama and his cast of aides will lash out at Republicans, the Tea Party, banks, oil companies and Arizona. But when it comes to radical Islam, Obama-ites treat it withkid gloves or ignore it altogether.

http://www.humanevents.com/article.php?id=38019

http://blog.tv2.dk/literally/entry376620.html

My sa...

"Islam hates black"

http://www.youtube.com/watch?v=YIOpnaIecfc

Berit sa...

My, kan du ge en "översättning" och bringa en vettig förklaring, om det finns någon, till den där videon

Johnny sa...

"Rasister? Har det inte gått inflation i det ordet för länge sedan?"

När det är höjden av rasism att äta en nogger glass eller en negerboll, vad är det då att mörda 35-40 miljoner ryssar i Gulag eller mörda 5-6 miljoner judar i Tyskland eller köpa och sälja svarta slavar?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.