13 juli 2010

Åt vilket håll blåser vinden idag?


Ni minns väl att Obama gett direktiv till NASA att dess främsta uppgift numera är att se till att muslimer känner sig stolta över sina bidrag till vetenskapliga rön.

Detta är vad chefen Bolden sade förra månaden:

"När jag blev NASA administratör - även innan jag blev NASA administratören - gav han mig i uppgift att fokusera på tre saker.
En av dem var att han ville att jag skulle inspirera barn att intressera sig för naturvetenskap och matematik, den andra att utöka våra internationella relationer, och den tredje och kanske främsta, var att jag skulle hitta ett sätt att nå ut till den muslimska världen och engagera och hjälpa dominanta muslimska nationer att känna sig stolta över sina historiska bidrag till vetenskap, matematik och teknik."

Men nu har Vita Huset fått erfara att det kanske inte var så populärt bland folk i gemen. Obamas press-sekreterare har därför backat ett par steg och menar att Bolden nog fått det hela om bakfoten eller blev missförstådd.

Men det är svårt att ljuga numera, när så gott som allt går att hitta på internet.
Redan i februari sade Bolden under ett föredrag för studenter i Orlando:


"President Barack Obama har bett mig att hitta ett sätt att nå ut till dominanta muslimska länder, eftersom Vita Huset letar efter vägar för NASA att bli ett redskap i diplomatiska förbindelser.
Vi har utvidgat våra ansträngningar att nå ut till icke-traditionella partners, sådana ni inte tidigare varit vana vid att höra talas om i dessa sammanhang."

Obama och hans gäng är inget annat än tomma, skramlande tunnor; politik och bedrägeri.


4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Måste vara svårt att vara politiker numera för allt dom gör och allt dom säger finns registrerat på Internet. Lögnerna halkar likväl lika lätt från deras läppar trots detta faktum. Man kan inte annat än skaka på huvudet i förundran över dumheterna.

Berit sa...

Det verkar emellertid bara vara vi bloggare som hittar grodorna. Vanliga media , vars uppgift det borde vara att ställa politiker mot väggen och hitta sanningen, undviker det som pesten.

Ann-Marie sa...

Berit, dom har inte betalt för att tala om sanningen, inte som vi ser den i alla fall. Har på “gamla da’r” kommit till insikten om att det finns alltför många olika sorters sanningar.... och ibland känns det som om man kör huvudet i en tegelvägg om och om igen till ingen nytta.

Knute sa...

70 000 bloggar nedstängda av amerikansk myndighet

http://www.idg.se/2.1085/1.331783/70-000-bloggar-nedstangda-av-amerikansk-myndighet

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.