10 juli 2010

BurkarånÄven män har nytta av den muslimska burkan. Enligt text-tv på kanal 5 har rånare iförda burka "besökt" ett postkontor i Athis Mons, Paris. Väl inne i lokalen drog de av sig förklädnaden, kanal 5:s uttryck, visade vapen och bytet blev motsvarande 46 000 svenska kronor.

UltraV skriver: För att säkra sin anonymitet borde de väl ha behållit burkan på, kan man tycka!

Eftersom islamiska män ofta bär skägg är plagget förstås en perfekt maskering för den som vill uppträda som kvinna, vill jag tillägga.

Heltäckande kläder med ett litet titthål för ögonen är ganska vanliga nuförtiden. På Stora torget i Eslöv kan man vara ganska säker på att få syn på några. Eller Värnhemstorget i Malmö. Ett säkert sätt att vara utom räckhåll för männens blickar, och slippa sitta inlåst i hemmet, vilket annars verkar vara alternativet. Hon kan vara ute, fast inne, så att säga. Kontrasten till burkakvinnornas ledigt västerländskt klädda män är påfallande. En påfallande orättvisa.

Invandring och islamisering är ett problem för Europa, både ekonomiskt och socialt. Det är fel att kalla rädslan för islam för en "fobi" eftersom det är en berättigad rädsla. Muslimska ledare som Gaddafi, Erdogan och Ahmadinejad deklarerar öppet att det handlar om jihad, "heligt krig" och att målet är att erövra västvärlden.Gata i Paris, där en vin- och fläskfest hålls i protest mot islamiseringenLäs mer: Invecklad klädepidemi

2 Kommentarer:

Knute sa...

Om vi tolererar burkan förstörs friheten för andra. Islamister är experter på att missbruka vår tolerans.

http://www.document.no/2010/07/intoleranse_og_toleranse_hand.html

Knute sa...

Under ett besök i den italienska huvudstaden passade Gaddafi på att besöka ett libyskt center. Där gjorde han reklam för konvertering till Islam inför ett hundratal unga kvinnor, enligt uppgift rekryterade av en agentur.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/gaddafi-pa-uppmarksammat-besok-i-rom_5216199.svd

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.