16 juli 2010

Club Gitmo

President Obama har inte uppfyllt sitt löfte att stänga lägret i Guantanamo, men man har sett till att fångarna nu har Skype, Playstation3 och undervisning i hur de ska leva sina liv när de slipper ut.

181 män väntar på att deras öden ska avgöras sedan administrationen på nytt visat att tomma tunnor skramlar mest och tidpunkten för stängning är framflyttad på obestämd tid.
90 procent av fångarna lever nu i gruppboende där de har tillgång till Skype, online-video, "chat-tjänster" , och ett bibliotek med 17.000 böcker.

Till en början hade de bara 4 kanaler via satellit-TV, men nu har de 18 kanaler, inkluderande Al Jazeera English, en sportkanal och nyhetskanaler som fokuserar på Tunisien, Libyen och Kuwait. De var väldigt intresserade av World Cup.

Fångarna håller hoppet uppe därför att regeringen också förannonserar vilka som snart kommer att bli frigivna och skickas hem.
Obama har passerat tidsgränsen med 6 månader och ingen tror att lägret kommer att stängas snart, men fångarnas liv är drägligare nu när "Obamas Förändringar" har införts.
Change you can believe in!

Administrationen är redo att skicka hem 6 fångar, men man har stött på ett stort problem. De vill inte resa, enligt uppgift från deras advokat.

Ett amerikanskt fångläger är att föredra framför ett liv i Algeriet , som är det land dessa fanatiker kommer ifrån.... det är väl svårt att få "Chicken a la King" levererad till tältet...

2 Kommentarer:

Knute sa...

In his book, Dreams From My Father, Obama states outright that given the choice, he will always stand for Muslims.

http://europenews.dk/en/node/33803

Knute sa...

Barack Hussein Obama finansierar Gaddafis skepp mot Gaza!

http://kopp-online.com/hintergruende/geostrategie/udo-ulfkotte/obama-finanziert-israel-gegner-amerikanische-steuergelder-fuer-die-gaddafi-stiftung.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.