24 juli 2010

Danska unga kvinnor ...

... känner sig otrygga på kvällar och nätter och beväpnar sig därför med elpistoler, kniv eller pepparsprej.Förra året anmäldes 418 våldtäkter till den danska polisen. I Sverige var det närmare 6000 våldtäkter, och straffen mildare. I Danmark är minimistraffet fem år.

I vartannat anmält våldtäktsfall i Sverige läggs polisutredningen ned. Det förklarar inte den stora skillnaden mellan länderna, bara att man lägger locket på i Sverige, sopar under mattan. Våldtäkter har knappast med stadsplanering att göra, utan med de människor som rör sig mellan husen. Kanske man har bättre koll på dem i Danmark och myndigheterna är mer på hugget.

Detta har jag både hört, sett och läst: När flickorna går på diskotek i Köpenhamn går de i flock. Om de skulle bli antastade av någon framfusig invandrarkille som inte respekterar ett nej försvarar de varandra. De vet att de danska killarna av olika skäl inte vågar ingripa. De danska killarna går nämligen till skillnad från invandrarkillarna inte i flock.

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Så sant,bra förklarat.

Skogsmannen

Kaibigan sa...

Det är ju tråkigt om man får en kniv i magen för att man frågar vad klockan är.

Kaibigan sa...

å andra sidan så ska man kunna hantera "vapen" om man drar upp ett mot en verklig gärningsman.

Knute sa...

Eslöv: Ungdomar försökte hindra brandmän från att rädda djur ur brinnande djuraffär

sweedzel sa...

Utvisa alla invandrare

Pontus sa...

Hur länge dröjer det innan européer tar till sig seden vildarna tagit hit och själva beväpnar sig och går i flock för att skydda sig mot lösdrivande flockvildar?

Anonym sa...

Det kommer att bli ännu värre eftersom politikerna bara daltar omkring och lägger all kraft på brottsligarnas bästa. I Sverige skiter man i offren. Jag har lämnat Malmö för alltid och bor nu i en liten by med 125 invånare. Skönt som fan

Knute sa...

Skapa emigrationsmyndigheten för PUT-folket!

http://www.mohammadcartoons.org/2010/07/kanske-dags-att-skapa-svenska-valdsamma.html

Knute sa...

Særlig sexuallivet synes at være største problem blandt indvandrerne

“Alle 21 rapporterede grove voldtægter – det højeste antal siden registreringer begyndte – i den norske hovedstad Oslo sidste år (2009) blev begået af “ikke-vestlige immigranter” og 90 procent af voldtægtsofrene var norske kvinder, erklærer politiet…”

Sverige er naturligvis værst ramt samlet set:

Mere end 5000 voldtægter rapporteres i Sverige pr. år medens der rapporteres om nogle få hundrede i lande med en sammenlignelig størrelse.

http://danmark.wordpress.com/2010/07/26/voldtaegt-og-p%C3%A6dofili-mener-vi-begaas-af-gerningsm%C3%A6nd-uden-kultur/

Knute sa...

Åkesson: Muslimska män är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken.

Etablissemanget: Fel fel fel! Det vet vi faktiskt inte!

Jaha. Där fick han. Pilutta dig Jimmie! Vi vet faktiskt inte. För vi har slutat föra statistik över brottslingars härkomst, just för att täppa till truten på typer av din kaliber.

http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=16230

Urban sa...

Dags att skapa en myndighet med uppgift att skicka tillbaks missanpassade invandrare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.