24 juli 2010

En tolk för verklighetens folk

Från bloggen Verklighetens folk:

"Både Kristdemokraterna och RFSL använder begreppet 'Verklighetens folk' i sina kampanjer. Nu har KD varumärkeskyddat frasen på Patent- och registreringsverket. Jag hoppas att vi här på bloggen kan behålla namnet. Med viss underdrift kan sägas att vi är mycket mer lojala mot KD än mot RFSL, den senare en aggressiv sexorganisation som varken har någon förankring i verkligheten eller hos folket."

Människors sexualitet är deras ensak, så varför politisera och försöka göra pojkar till flickor och omvänt, som RFSL sysslar med. Det är som när man blir stoppad av Greenpeace på gatan och ombedd att skriva under en protest mot den "farliga" koldioxiden. Även om man tycker att homosexualitet inte ska diskrimineras, respektive att miljön ska värnas, vill man inte dras med i något som kan misstänkas ha en dold agenda.

För RFSL och liknande organisationer är det förstås totalt ointressant att skräckslagna 12-13-åringar skickas från Sverige för att bli bortgifta. Det vore ju "rasistiskt" att kritisera islam. Nej "polyamorösa äktenskap" dvs polygami står i stället på programmet, så hur långt är steget till att legitimera pedofili?


På tal om Kristdemokraterna, läs: Libertarianen Hägglund

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, att jag skulle börja gilla Hägglund efter ett simpelt blogg-inlägg. Perception är allting.

Knute sa...

Samma här, jag började gilla Hägglund när jag läste detta:

"Ingen kan som han få tyckarproffsen att göra självmål. Hans numera varumärkesskyddade ord ”verklighetens folk” utlöste exakt den kritik som krävdes för att understryka påståendet att det finns en klyfta mellan åsiktselit och Medelsvensson."

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/och-nu-hagglund-appen_5100749.svd

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.