11 juli 2010

Flottbas Gaza

Drömmer Turkiets ledare Erdogan om ett nytt Osmanskt rike? Har Iran bländat honom med löften om stöd? "Ship to Gaza" hade Erdogan som avsändare, nu har ännu ett fartyg på väg mot Gaza stoppats av israelerna, denna gång på diplomatisk väg. Det utgick från Grekland och var finansierat av Libyens ledare Muammar Gaddafi.

Islamisternas plan är att genom att bryta Israels blockad skaffa sig en flottbas i Gaza för framtida angrepp mot Europa. Det lär inte dröja länge innan långdistansraketerna avfyras från Iran samt de 2000 raketer i Libanon och Syrien som siktar på israeliska mål.

5 Kommentarer:

InfidelJerk sa...

Dumheter! Det är inte armégeneraler med stridsvagnar eller flottamiraler med krigsfartyg som vinner krigen som på 1900-talet. Propaganda och okunniga obildade muslimer som tror på konspirationsteorier och snack om guds vilja är tyvärr det som gäller, och västvärldens flathet inför Islam gör det möjligt. Utbilning är motmedlet. Och integration resultatet, frågan är hur många generationer det tar.
InfidelJerk

Knute sa...

Visst InfidelJerk, det är en demografisk kapitulation som pågår.

Om svenskarna hade reproducerat sig i samma takt som folket i Gaza hade vi haft en befolkning på 40- 50 miljoner och medelåldern varit 15 år. En militant ung befolkning. Men i stället får vi en framtid med unga islamiska macho-män som dominerar gatorna. Samtidigt med att antalet unga svenskar är halverat till en mindre flock som smyger längs husväggarna. Och till skillnad från invandrarna från Mellanöstern, som har två hemländer, har urbefolkningen ingenstans att ta vägen. Det är resultatet av vårt kulturella självmord.

http://logisksnit.blogspot.com/2010/07/selvmords-kulturen.html

Knute sa...

Minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater

”Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra stålhjälmar, minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater.” Sagt av Turkiets statschef Erdogan.

M. Gabriel, tidigare professor i islam vid Al-Azhar-universitetet i Kairo:

"En moské är ett centrum för dyrkan, krigsstrategi och regering. Orsaken är att islam både är en religion och ett styre. Islam är både penna och svärd. När det kom en order om att kämpa, meddelades den från moskén. Regenterna efter Muhammed fortsatte denna praxis. I islams historia kan vi se att alla rörelser till Jihad (heligt krig) kom från moskéer."

http://canuteocean.blogspot.com/2009/08/minareterna-ar-vara-bajonetter-de.html

Knute sa...

What the Media doesn’t want you to see about the Gaza Flotilla

http://semit.wordpress.com/2010/07/14/what-the-media-doesnt-want-you-to-see-about-the-gaza-flotilla/

Knute sa...

Boykot Israel – virker omvendt i Maryland

En opfordring til at boykotte Ahava produkter i en skønhedssalon i Maryland, USA, endte med salgsrekord for butikken. Da Israels venner i distriktet hørte om boykotkampagne fra den pro-palæstinensiske gruppe Sabeel DC lørdag, blev der sendt en opfordring ud for at købe Ahava produkter i samme butik. Resultatet var, at varerne hurtigt blev solgt. Det endte med det bedste salg af Ahava produkter i butikkens historie.

http://semit.wordpress.com/2010/07/31/boykot-israel-virker-omvendt-i-maryland/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.