19 juli 2010

Fördrivningseffekten slår in

En norsk undersökning visar att folk inte längre vill bo i städerna. Våldtäkter och knivrån hör till dagens oordning.

37 procent av Oslos befolkning skulle vilja flytta ut på landet, liksom 27 procent i norska städer med över 50.000 invånare. Men landsbygden erbjuder inte landsbygden någon större trygghet, eftersom myndigheterna fördelar muslimska unga män över stora delar av landet i så kallade asylmottagningar. Inte nog med att våra nordiska länder tolererar skamkulturerna, de möjliggör dem också genom bidragspolitik.

I en offentlig demonstration önskar muslimer i Norge judarnas död.

Troende muslimer framställer sig gärna som förföljda och diskriminerade, men de är inte vår tids judar, snarare vår tids nazister. "Mein Kampf" och "Sions vises protokoll" är storsäljare i arabvärlden. Galna idéer försvinner inte genom att uttala det magiska ordet "asyl".

Islam-nazism har gjort sitt inträde i politiken. Sossar, kommunister och miljöpartiklar har gjort Israelhat till sin trosbekännelse. I Malmö, Bryssel och Amsterdam har partierna tagits över av islamister och deras medlöpare. Fler är på väg.

3 Kommentarer:

Knute sa...

"Kommer svenskarna få den svenska flaggan stämplad i pannan och sedan blir det skottpengar på oss?"

http://varstundisverige.blogspot.com/2010/07/blandat-fran-absurdistan_21.html

Knute sa...

Efter en fotbollsmatch i Göteborg stormade 200-300 uppretade irakiska supportrar fotbollsplanen och jagade spelare, domare och ledare som flydde in i omklädningsrummen.

http://www.svd.se/sportspel/nyheter/ungdomsmatch-slutade-med-upplopp_5029971.svd

En kommentar på Mopsens blog:

"En enda person ska visst ha gripits, det är en kille från det svenska laget som anses ha provocerat de 300 irakierna."

Bobban sa...

Vad har orsakat att vi har ett så konstigt tänkande numera. Istället för att straffa den irakiska mobben så får en stackars 16-årig kille ta hela skammen. Visst var det opassande att visa fingret till publiken men det skall väl inte legalisera ett upplopp? Var går gränsen? Vad händer om en 7-årig pojk visar fingret i sandlådan?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.