09 juli 2010

Helt rätt att "stjärnreportern" fick sparken

Journalisten Octavia Nasr på det amerikanska tv-bolaget CNN hyllade den libanesiske storayatollan Mohammed Hussein Fadlallah, som avled 4 juli. En av terrororganisationen Hizbollahs mer måttfulla figurer, men inte mer än att han ansåg att självmordsbombningar mot civila israeler var berättigade.

Inte så konstigt att Octavia Nasr blev av med jobbet. Men vissa är bara ute efter att skuldbelägga Israel med rubriker som "stjärnreporter retade upp israelvänner". I och för sig sant men helt utan proportioner. Blunda inte för islam-nazismen i Mellanöstern!

Vissa skyller till och med den muslimska invandringen på "judarna". Ett orimligt påstående när det bara bor 17.000 judar i Sverige, medan antalet muslimer ökar med 100.000 per år och snart närmar sig en miljon. Det är tur att judehatarna är utslängda ur Sverigedemokraterna, annars hade partiet inte haft någon trovärdighet. Israel är kanariefågeln i gruvan som varnar för giftgaser, dör den så dör också gruvarbetarna, dvs Europa.

1 Kommentarer:

Knute sa...

"Jeg har ved flere lejligheder stillet det spørgsmål om det vestlige selvhad i en ikke så fjern fremtid vil føre til absurditeter som at hævde Irans ‘ret’ til at besidde atomraketter der kunne nå Europa.

...i en opvisning i koketteri og flagrende virkelighedsflugt, en levebrødslærds leg med attituder uden tanke for at dette handler om noget så jordnært som brændte og bestrålede europæiske menneskekroppe, der for så vidt kunne være hans egen – uanset hvor meget han ellers flakser rundt i den blå luft.

For mig er det i øvrigt en sikker markør for overfladiskhed når man fokuserer på ‘terror’ (eller rettere kampen imod den som det der er anstødsstenen) i stedet for på den ideologi som ‘terror’ blot er ét middel til fremme af."

http://snaphanen.dk/2010/07/09/varmedis/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.