24 juli 2010

Islamistisk offensiv i svensk TV

Med det förskräckliga Halal-TV i relativt färskt minne kan barnprogrammet "Överraskningen" i Sveriges television verka oskyldigt. Några flickor lagade arabisk mat. Reklam för slöjorna de bar eller för de arabiska kryddorna? En slöja att gömma sig bakom kan vara lockande för unga osäkra flickor. Blivande konvertiter till islam rent av.

Undrar om man på SVT känner till att slöjan markerar att flickan är giftasvuxen? Alla islams avarter ska försvaras, det ingår i sosse-tv:s åsiktspaket. Integrationsminister Nyamko Sabuni ansågs kontroversiell när hon föreslog 15-årsgräns för att bära slöja i skolan. Jag vet inte om hon vågat återkomma i ärendet. Men slöjor på småflickor är ett oskick.

Den iranska kvinnan Chahdortt Djavann jämför slöjan med judestjärnan. Den visar att kvinnan är det mindervärdiga förnedrade könet: "När man beslöjar en flicka, säger man till henne: Du stannar i hemmet. Du har inte samma rättigheter som din bror. Det lämnar outplånliga spår i den sociala, sexuella och psykiska identiteten."

Men vad hjälper argument när politikerna slår dövörat till och skriker islamofobi! Och för RFSL och liknande organisationer är det totalt ointressant att skräckslagna 12-13-åringar skickas från Sverige för att bli bortgifta. Det vore ju "rasistiskt" att kritisera islam. Nej "polyamorösa äktenskap" dvs polygami står i stället på programmet, så hur långt är steget till att legitimera pedofili?

3 Kommentarer:

Knute sa...

British girls undergo horror of genital mutilation despite tough laws

A truly horrifying expose of how up to 2,000 Muslim girls in the UK are being taken back to the old country to have their genitals mutilated and prepared for forced marriage. Its heart breaking: Survivors talk about the traumatic effect female genital mutilation has on their lives.

http://europenews.dk/en/node/34025

Knute sa...

Medan Eslöv brinner åker Stureplanspolitikerna på Almedalsvecka och tågar med strutsplymer i Prajd-parader.

http://canuteocean.blogspot.com/2010/07/ungdomar-forsokte-hindra-brandman-fran.html

Knute sa...

BILLEDER AF GRISE ER ANSTØDELIGT I DEN NYE ORDEN

Af frygt for at fornærme muslimer har et hollandsk hospital fjernet tre malerier med glade grise.

http://danmark.wordpress.com/2010/07/26/billeder-af-grise-er-anst%C3%B8deligt-i-den-nye-orden/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.