05 juli 2010

Muslimsk invasion

I de allra flesta länder i västvärlden har det varit totalt tabu att diskutera ras och kultur. Det är inte möjligt att hålla en diskussion om att massimmigration kanske är negativt för samhällen eller landet som helhet. Att ens ifrågasätta saken har omedelbart resulterat i att man blir kallad rasist av den dominerande vänster-eliten, som sedan länge har använt sig av det tillhygget för att tysta folk.
Men i åtminstone Storbritannien och Australien håller något nytt på att hända.

I båda dessa länder har väljarna börjat visa att de genomskådat alla dimridåer om mångfald, alla falska argument om de ekonomiska fördelarna med massinvandring, all mobbning och anklagelser om att vara rasist.

De ser sig omkring i sina bostadsområden och inser att deras kultur och nationella identitet håller på att ersättas av något helt nytt och att de helt enkelt inte tänker finna sig i det längre.
I Storbritannien håller också hela det sociala välfärdssystemet på att falla samman.

Den kulturella omvandlingen är alarmerande, särskilt genom det stora inflödet av muslimer som inte anpassar sig till det brittiska samhället utan förväntar sig att samhället ska anpassa sig till dem.

Storbritannien blir stadigt islamiserat, med mer än 1700 moskéer, utveckling av ett parallellt rättsväsende med sharialagar i muslimska områden, banker som erbjuder shariafinansiering, extremister som får fritt spelrum vid universiteten, samt ett obevekligt tryck att stävja och censurera all kritik mot islam eller det muslimska samfundet.

"Mångkultur" hotar att undergräva samhällen, genom att ta bort det kulturella lim som håller medborgarna samman och i stället får man en balkanisering i landet av intressegrupper som kämpar om herraväldet.
En gång i tiden var starka gränser och en historisk och kulturell identitet livsviktiga delar för medborgarskap och nationell överlevnad.
Men massinvandring och mångkultur är baserade på vad som kallas "transnationalism", tron att nationen är källan till allt det onda i världen och därför måste ersättas av överstatliga institutioner och kulturella identiteter.
Vi ser tecken på att människor i både Australien och Storbritannien börjar förstå och vakna.

Mer av Melanie Phillips

8 Kommentarer:

Gertrud sa...

Fint! Titta också på den fantastiska koptiska prästen, Zacharia Botros, som kan arabiska och känner till islam i detaljer. Han uppträder på arabisk TV med oppen kritik af islamisk theologi och skrifter om Muhammeds omoraliska livsföring, som man inte har gjort allt för att gömma. Han sätter de lärda islamiska män på plats!

Anonym sa...

Mycker lär falla samman..
När man läser om nedskärningar på 40% så lär det inte gå obemärkt förbi. Två departement klarade sig med "enbart" -20%, bla utbildningsdep.
Detta är ju siffror som får kamrat Görans "sanering" av statens finaser med några procents nerdragning att verka rena givmildheten på julafton!
Så går det när man släpper lös socialister med godispåsen full med (andras) pengar.
Här ska det sprättas stålar åt alla håll!
Riske för samma sak finns ju i Svedala också. Hjääälp..
//WR

Knute sa...

Biskop Koskinen försökte avbryta ett SD-möte på Gotland och blev bortförd av poliser vilka han kallade gorillor. Tydligen har han lärt sig av sina muslimska kollegor, imamerna och mullorna.

http://mopsen.wordpress.com/2010/07/05/vald/

Anonym sa...

Mycket bra text!
/Kenneth

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

En svårtolkad kommentar som innehöll dold propaganda och försåtlig hjärntvätt togs bort.

Knute sa...

Nationalismen är inte farlig i sig, den är över huvud taget ingenting i sig; det går inte att ge en entydig och tidlös definition av vare sig nationalism eller demokrati, utan man måste se dem som ständigt föränderliga storheter. I Norden kom nationalismen långt fram i tiden att förstärka demokratin; kanske det fortfarande förhåller sig så.

http://www.svd.se/kulturnoje/understrecket/nationalism-grund-i-nordiskt-demokratibygge_5908191.svd

Anonym sa...

För varje dag som går häpnar man mer och mer och kan inte förstå vad som händer i Europa och över hela världen med denna muslimifiering av våra utvecklade länder. Vill verkligen våra politiker att vi skall återgå till medeltiden då de bl.a brände häxor på bål? Muslimerna behandlar sina kvinnor på liknande sätt medan vi har utvecklat oss till moderna stater.

Varför låter vi detta ske - vi har ju facit i hand när vi har sett hur det gick i Iran. Varför böjer vi oss för denna ondska som gömmer sig bakom en religion?? Många frågetecken!!

Elisabeth

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.