09 juli 2010

Norge: al-Qaida och asylbränderAsylbränder i Norge. Orsaken lär ha varit bristande information om huruvida maten på asylboendet var halal eller inte.

Natt efter natt brinner bilar och offentliga byggnader runtom i Europa. De nya landsmännens raseri över att värdfolket inte anpassar sig snabbt nog är uppenbart för alla. Men för myndighetspersoner och journalister är det tabu att tala om vardagsterrorismen.

Nu avslöjas al-Qaidas terrorplaner i Norge och reflexmässigt lägger överheten dimridåer över sambandet med det lättvindiga asylsystemet. Säkerhetspolitik och inrikespolitik går emellertid inte alls bra ihop. Hans Rustad skriver:

"Skall man bedriva förebyggande säkerhetsarbete i ett mångkulturellt samhälle måste man våga se och omtala saker för vad de är. Om man lägger filter över verkligheten sätter man medborgarnas och nationens säkerhet på spel.

En viktig fråga som måste besvaras är: vem har störst anspråk på skydd - åtalade terrorister, personer som är ett hot mot rikets säkerhet, asylsökande som vägrar att samarbeta, som vägrar att lämna landet - eller landets medborgare?

Svaret borde vara enkelt, men inte för dagens myndigheter."

16 Kommentarer:

Ingrid sa...

Terrorister er overalt også i Sverige. Her i Norge har regjeringen sovet og sluppet inn altfor mange muslimske flykninger, asylanter, innvanderere eller hva man skal kalle dem og derfor har vi nå store problemer i Norge. Etter hva jeg leser er Sverige demokratene et parti som har et ganske radikalt syn på innvandererpolitikken, kanskje vi trenger et slikt parti også i Norge.

Katta sa...

Hele Europa brennver og hvem er skyld? Regjeringene som ikke har hatt streng nok innvandiringspolitikk og folket som ikke har forstått hvor alvorlig dette kunne bli. Nå er jeg redd for at det er for sent, vi kommer til å frykte oss for å reise med bus, trikk og tog, vi kommer til å flytte fra deler av byen hvor innvandrerene bor, vi kommer til å flytte barna til andre skoler, og vi blir slaver av diss menneskene som terroriserer oss. Welcome to Scandinavia in the 21st century and it will only get worse.

Anonym sa...

vätesuperoxid har många grabbar jag känner lekt med när man var yngre, man fick lära sig på kemin att det kunde användas till tillexempel "stinkbomber" Ämnet i sig är helt ofarligt och deffinitivt inget bevis för att dom ville spränga något utan det kan helt enkelt ha rört sig om en bus streck även om dom var äldre. Ämnet häller dom flesta tjejer i håret ett par gånger om året när dom färgar/tonar.

Crille sa...

En alldeles förträfflig artikel. Dessutom gillar jag ordet vardagsterrorism, som är en utmärkt benämning på den vandalisering som pågår i utanförskapsområdena. Denna glosa må vi använda i debatter!

Anonym sa...

Den muslimska fascismen ska behandlas på samma sätt som den nazityska terrors under 40-talet: total utbombning

Tänk att det kunde gå så här långt med Europa. Som gräver sin egen grav i den stinkande mångkulturens blodiga namn

Må ansvariga politiker och opinionsbildare brinna i Helvetet

Ulf Claesson

Anonym sa...

Vi bojkottar Israel för att visa att vi inte stöder deras förtryck av palestinier. Vi bör göra samma sak för att visa att vi inte stöder islamiseringen av Sverige.

Gör inga affärer med troende muslimer, hjälp kvinnor som blir utsatta för hedersvåld, visa artigt och respektfullt att du tycker att Islam inte är en del av Sverige.

Knute sa...

Araber har det bättre under israeliskt styre, så det finns ingen anledning till bojkott.

Det tror du inte på? Så läs detta:

Före 1967 fanns det inga universitet på Västbanken. Efter att området blev erövrat av Israel har 7 universitet upprättats.

Under jordanskt styre behandlades de så kallade palestinierna som lösdrivande hundar. Under israeliskt styre kan 92,4% läsa, jämfört med oljerika Saudiarabiens 78.8%.

Israel har mindre än en tusendel av jordens befolkning men har fler företag än något annat land i världen utom USA (3500 företag, de fleste i hi-tech).

En bojkott skulle innebära att datorer, flygsäkerhet och sjukhus skulle sluta fungera.

http://plancksconstant.org/blog1/2009/01/arabs_live_better_under_israeli_rule.html

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/04/arabere-har-det-bedre-under-israelsk.html

Ann-Marie sa...

Anonym som bojkottar Israel; betyder det att du bojkottar BP också? Till syvende och sist drabbar dessa bojkotter bara småföretagaren/gemene man som försöker försörja sig och sin familj. Länder och konglomerat sk-ter högaktningsfullt i bojkotter. Dom bara tar igen sina förluster från: Ja, just det, småföretagaren/gemene man!

Anonym sa...

Den som tror at islam er en fredlig religion bør lese koranen. De vantro (Alle ikke muslimer) skal bekjempes. Allt er lov i den kampen. Det er ganske utrolig at en slik bok er lov i et rettssamfunn hvor agitasjon til vold ikke aksepteres.

Anonym sa...

Det spelar ingen som helst roll om vi har soldater i Muslimska länder eller inte, Muslimernas agenda består: TOTALT VÄRLDSHERRAVÄLDE överallt. Alla som inte vill vara muslimer måste mördas.

Härliga tider. Hur många skolor brinner i sommar? 125st eller blir det 250st eller 1200st?
Antalet brända bilar? 5000st? per år, månad vecka eller dag? Det är bara en tidsfråga.

Sverigedemokraterna VILL INTE anpassa sig till Islam, så terrorn kommer öka.

Emelie sa...

Aha, så bara om man gör schyssta insatser i det område man ockuperar så gör det ockupationen rätt?

Det är inte så svårt att fundera om man är emot palestinierna bara för att de är muslimer. USA är ju på Israels sida för Jesus kommer ju komma till jorden om judarna får sitt förlovade land.

Suck, religion alltså.

Knute sa...

Emelie, det är inte orsaken till att amerikaner (bortsett från Obama) ställer upp för Israel. Läs min kommentar ovan en gång till och tänk efter. Israel är en viktig länk i vår civilisation.

Ann-Marie sa...

Emelie, du verkar vara väldigt dåligt insatt om saker och ting. Läs på lite mer, det finns massor av information ute på nätet.

Själv slutade jag tycka synd om palestinierna för länge sedan när jag upptäckte att det hela bara var propaganda (eller taqiyya) från deras sida.

Knute sa...

"Norges engagemang i Afghanistan bringar kriget hem," menar en norsk terroristexpert.

Det är ett för närsynt sätt att se det på, eftersom islamisk jihad har pågått långt innan norska soldater satte sin fot i Afghanistan. World Trade Center i New York föll för terrorn trots amerikanskt stöd till muslimer i Afghanistan och Kosovo. Hatet mot det vantrogna väst är ganska så oberoende av det politiska dagsläget.

Mina sa...

Bara en sak i parentes:
De som kommer i så kallade muzlimzka världen ska
INTE räknas som "mångkulturellt"!

De har izlam då finns ingen annan "kultur" än islamisk kultur!

De har allt som med muhammad och muhammadan och göra!

Allt som står i quranen,hadith och sharia lagen. deras egna "forn lagar" existerar inte och det

finns inget som tillhör de själva,allt tillhör islam,muhammad och allah!

Så mångkulturelt samhället är ett begrepp som ni
själva har hittat på!
Islamiskt kultur från olika muslimska länder!

När de mördar och skjuter sina egna jävla barn för islam,ni DHIMMIER är inget "match" för dessa
"troende och praktiserande muslimer"!


En sak till:
Alla dessa troende muslimer som är största problemet med izlam!

Vi som flyr från dessa idioter till muslimer som
faktiskt praktiserar izlam,100%!

The point IS:
Vad i hela världen west tar emot "idioter" som man flyr ifrån?!!

Det är just de som vill ta över världen,inte de som är muslim på namnet utan att veta vad izlam
står för!

Anonym sa...

Jag är en norrman som har bott 12 år i linköping, ö-götaland.
Det som händer här är inget annat än ett möte mellan norrmännens definitiva rätt att vara herrar i eget hus, så såna som önskar att vi formar oss efter religiöst tycke, träffar motstånd rakt på!
Då finns det bara en sak kvar att göra för dessa "-ister", och det är att försöka pressa myndigheterna att gå med på ALLA deras påhitt.
Det händer tyvärr inte, ochkommer ej att göra det i framtiden!
I Norge har man nu organiserat sig i en typ av motståndsrörelse som inte är synlig och håller en låg profil.

Islamismen är här, och vi är redo!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.