28 juli 2010

Obamas andra mysrum

Obamas popularitetssiffror är stadigt sjunkande och hans PR-grupp letar desperat efter säkra platser där man kan visa upp honom. Platser där han kan få breda ut sig och göra det han gillar bäst, nämligen att tala om hur mycket bra han har gjort.
Han drabbas av ångest om han är borta från sin teleprompter och kameror mer än ett par dagar.

Sex utav tio amerikaner säger att man inte har tilltro till att han kan fatta riktiga beslut för landet.

Nu har han tagit presidentskapet till en så låg nivå att han kommer att uppträda på ABC:s morgonshow, "The View" på torsdag. Nästa steg blir väl "Jerry Springer show".

Obama är den förste president i historien som ägnar sig åt sådana trivialiteter, speciellt som han borde ha häcken full ändå.

"The View" är en show med 4 liberala kvinnor och en konservativ. De är, eller har varit, inom underhållningsbranschen och showen är den typ av morgonunderhållning som attraherar människor ( mest kvinnor) som också håller reda på vilken kändis som är otrogen med vem, vilken skådespelerska som väntar barn, vem som just åkt fast med marijuana i handväskan och vad Mel Gibson yttrade under sitt senaste fyllegräl.
Det är i den kategorin, som är ointresserade och okunniga om vad som händer i landet, som Obama fortfarande har sitt stöd nu och så förstås bland de som har samma hudfärg som han har. De hänger fortfarande fast vid "Hopp och Förändring".

Obama kommer inte att ta risken att utsätta sig för "obekväma" frågor. Det utesluter FOX News och även MSNBC och "The Ed Show", sedan Ed tidigare sagt att Vita Huset är Obamas "mysrum".
Nu utökar Obama sitt mysrum och Barbara Walters kommer att avguda honom. Hon tycker att han är såååå sexig.

Whoopi Goldberg (som tog över Rosie O'Donnells plats i showen) kan komma med överraskningar speciellt om hon just kommer tillbaka från en flygtur där hon drogats till fnitterstadiet men jag tror att frågorna som ställs kommer att vara ungefär som följer:

Hur kan du hålla dig så slank?
Hur hanterar du stress?
Hur känns det att vara President? (fniss, fniss)
Vad tycker du om att LeBron James kommer att spela för Miami i stället för Chicago?
Vad uppskattar du mest med att vara president?
Vilken plats rekommenderar du som semestermål?
Vilket privatföretag kommer du att stänga för att fira Labor Day? Ops!


Hoppas han har snuttefilten med sig att torka allt dregel på


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl inget mot den svenska modellen där vår före detta statsminister Göran Persson dansade med kossan Doris i TV.
Vi är väl bra i Sverige eller hur?

Anonym sa...

I'll keep my guns,freedom,and money - you can keep the "change".


Svensk media har problem att rapportera om NObama när hans popularitetssiffror sjunker drastiskt även bland demokrater,nu senast försökte aftonlögnen sig på en koppling till dom läckta dokumenten på wikileaks(har läst 1100 av dom,samt har vänner som läst betydligt fler,inte ett enda har varit speciellt negativt för USA),genom att påstå att dessa läckor kan skada nobamas "popularitet"...men insnöade svenskar är så hjärntvättade att dom köper vad som helst.Ska bli kul och se sveriges alla nobama supportrar i media som runkade hej vilt till hans hudfärg utan att veta ett piss om amerikansk mentalitet,ska bli intressant att se deras bortförklaringar när nobama faller..om dom ens vågar sig på det dom hycklande svinen.


/shoes

Knute sa...

To the enlightened liberals of the New Yorker magazine multiculturalism trumps feminism.

http://www.capitalismmagazine.com/war-peace/islamic-jihad/6017-New-Yorkers-Attack-Heroic-Freedom-Fighter-Ayaan-Hirsi-Ali.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.