12 juli 2010

Rävröd svindelpolitik

En libanesisk familj i Helsingör som trakasserade grannarna fick överta borgmästarens villa. En somalisk familj i London fick hyra en villa som kostar de engelska skattebetalarna 90.000 kr i månaden.

Tja, vad är alternativet i en välfärdsstat, om det inte går att returnera dem till sina hemländer? Inte går det an att utvisa snyltare och kriminella till misär och elände? Ingen chans, det går knappast att rösta bort makthavarna heller, eftersom de är i full färd med att byta ut sina väljare.

För att citera en norrman angående de asylsökande i Norge som brände ner flyktingförläggningen för att de inte fick halal-mat:

"De burde skamme seg langt inn i sjela, og vite at det er millioner av fattige og sultne mennesker på denne jord, som ville misunne dem den maten de får her i Norge, disse utakknemlige, uforskammede parasittene av noen brannstiftere!"
5 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det finns bara ett ord för dylik otacksamhet: UT!!!

Anonym sa...

En familj med sju barn för 90000 kr i månaden är mycket billigare än sju ensamkommande barn. Det är väl bara bra att de förnäma också vill ha invandrare i sina områden. Snart kanske också journalister och vänsterpolitiker och kulturvänstern och vad som helst som med vänster också vill öppna upp sina hem och ta ansvar.

Knute sa...

Ingen vågade vittna mot familjen i Högsby som med knivstick och kokande olja hedersmördade en ung man. Alla vittnen var hotade till livet. Den svenska "rättvisan" frikände alla utom sonen i familjen. Nu är han fri. Och slipper utvisning...

Högsby är den kommun som är mest brottsdrabbad i Kalmar län. Vilket kan vara en förklaring att Högsby till skillnad från de andra kommunerna i länet inte tänker bygga några bostäder, varken i år eller nästa år. Inte så populärt att bo där kanhända.

"Det är dock inte helt sant att Högsby kommun inte låter bygga bostäder. För tillfället pågår ett stort bygge åt Migrationsverket." Skriver Barometern.

Han ska utvisas!

Knute sa...

Nancy-mordet: Moralsk opløsning over hele feltet

Selv Expressen har kvalme over omstændighederne omkring mordet den unge Nancy Tavsan i Gøteborg nytårsnat. Det er rigtignok på høje tid. Den hypervoldelige tiltalte somalier Abdulaziz Abdullahi Mohamed Husseins tidligere bedrifter kan ses her. Hvis han har sagt én sandhed under afhøringerne, har det været ved en fejltagelse. Med hans CV er det ufatteligt at han overhovedet gik løs nytårsnat, det er en retsstat der delvis har abdiceret, der lader det ske. Endnu en tragedie i en snart uendelig række.

http://snaphanen.dk/2010/07/14/all-dressed-up-and-nowhere-to-go-but-life-in-jail/

Knute sa...

"Att uppmunta till arbete är inget slavsystem. En sådan skildring långt ifrån verkligheten kommer ingen här att tro på. Reallönerna har stigit de senaste 4 åren som vi i sverige aldrig tidigare kanske har sett!! dessutom också säkrat välfärdens kärna och betalat av statsskulden under den djupaste globala kris sedan 1930-talet!! det hade aldrig dom gissande cirkusclownerna med Östros i spetsen klarat av! då hade vi varit i vänsterstyrda Englands och Spaniens sits eller som extremfallet socialiststaten grekland. Var lite tacksam och öppna ögonen!!

kommentar 21:45 till en artikel av Isobel Hadley-Kamptz

http://www.expressen.se/1.2067242#comments

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.