06 juli 2010

Rymdkadetter


NASA har fått order av Obama att inställa alla projekt rörande Constellation och skära ner alla kostnader med 1 miljard, pengar som annars var planerade att användas detta år. Inga mer pengar för Orion heller och markaktiviteter vid Kennedy Space Center kommer att bantas med 89 miljoner. Mellan 2,500 och 5,000 kontraktsjobb kommer att frysa inne över hela landet.

De absolut smartast vetenskapsmännen i landet, de som under min livstid gav oss händelser vi inte trodde var möjliga ....Alan B. Shepard 1961....Neil Armstrong 1969 ...Hubble Space Telescope ...gissa vad de ska ägna sig åt nu?


Charles Bolden, den nye chefen, förklarade under en lång intervju med Al Jazeera att hans främsta uppgift, som chef för Amerikas Rymdcenter var att förbättra relationerna med den muslimska världen.
"Även om internationell diplomati verkar ligga långt utanför NASA:s arbetsområde ", sade Bolden, "att stärka banden med den muslimska världen var bland de uppgifter som president Obama tilldelats honom. Han sade att bättre samspel med den muslimska världen i slutändan skulle vara fördelaktigt för rymdfärder.

"När jag blev NASA administratör - även innan jag blev NASA administratören - gav han mig i uppgift att fokusera på tre saker.
En av dem var att han ville att jag skulle inspirera barn att intressera sig för naturvetenskap och matematik, den andra att utöka våra internationella relationer, och den tredje och kanske främsta, var att jag skulle hitta ett sätt att nå ut till den muslimska världen och engagera och hjälpa dominanta muslimska nationer att känna sig stolta över sina historiska bidrag till vetenskap ... och matematik och teknik"Detta är absolut vansinne! Jag har inte ens ord!

NASAs uppgift var att utforska rymden och avancera amerikansk vetenskap och teknik. Nu ska man i stället ägna sig åt gruppterapi och psyko-babbel, stärka självförtroendet hos folk som rider på åsnor och vallar getter.
Vilka bidrag (i modern tid) har kommit från den muslimska världen?
Amerikaner vandrade på månen för 41 år sedan, hur kan bättre relationer med den muslimska världen "förbättra vår rymdforskning"?
JFK siktade in oss mot månen, Obamas mål är en månskära med en stjärna i.

Om muslimer får herraväldet i världen kommer rymdforskningen att omfatta missiler och militära satelliter, spridande av propaganda och att blockera all kommunikation som kritiserar eller ifrågasätter islam.
Obama använder NASA för sina egna personliga motiv.
---------
Man skulle kunna använda Hjärnkapaciteten inom NASA, ge dem fria händer och jag är övertygad om att de kan stoppa oljeläckaget i Golfen inom två veckor!

Update, onsdag:
Det har varit så mycket diskussion runt detta det senaste dygnet. Man tror att det Bolden sade måste ha tagits ur sitt sammanhang, men NASA har klargjort att så inte är fallet. Man har inget att tillägga. Det är NASAs främsta uppgift i fortsättningen att se till att muslimer känner sig nöjda med alla sina vetenskapliga bidrag.

NASA borde sätta upp ett möte med alla muslimska Nobel-pris vinnare. Det skulle i så fall bli bara en, Ahmed H. Zewail, kemi, 1999.
Samtidigt skulle man kunna inbjuda alla 45 judiska pristagarna.

Obama borde få Nobels pris i vansinnighet.

Vad ska man göra åt alla buddhisters och hinduers självförtroende när det gäller vetenskap?

9 Kommentarer:

pw sa...

Muslimer är ju riktiga ufon så för att få kontakt med dem så behövs Nasa ;-).

Knute sa...

Obamas uppväxt i Indonesien märks. Han gick ofta in i en moské för att be.

Ann-Marie sa...

Jag skulle vilja veta vad musslevärlden kommit med för bidrag till mänskligheten. Nollan har dom kört hårt med, men den lär komma från Kina via Indien. Så allt musslor har gjort sedan dom började härja, är att dom stulit från folket i länderna dom ockuperat och hävdat att det är deras uppfinningar!
Och NASA??!! ska förbättra relationer med musslor?!!? Vad blir det härnäst?! Oy vey....

Anonym sa...

Det kanske ligger nåt i vad pastor James David Manning säger när han benämner Obama med epitetet "the long legged mac Daddy. The Vice president of Hell, and emissary of the devil"

Om inget annat så är krypandet inför islam, ett bra sätt för att locka fram de onda krafterna.

/Krille

Ann-Marie sa...

Här har vi kanske förklaringen: http://www.faithfreedom.org/features/news/muslims-to-put-mohammad-on-the-moon/

Illwill sa...

Kultur (och religion) är en produkt av en viss folkgrupp. Jag tror få skulle argumentera mot den förra delen och vem bryr sig om de idioter som vill argumentera mot den andra?

Folkgrupper är en samling individer. Även där tror jag de flesta är villiga att hålla med mig.

En folkgrupps kultur är alltså det som en grupp individer, gemensamt, skapar. Alla förutom svenska politiker håller med om detta, gissar jag.

Man får alltså en kultur som representerar snittet av en viss folkgrupp, förutsatt att man har tillräckligt många individer (vid ett fåtal så kan extrema personligheter förändra resultatet).

Så, vad är det då för folkgrupper som finns i Irak&Somalia? Trots allt kommer ju de flesta av "flyktingarna" i Sverige därifrån.

Enligt CIA World Factbook så:

Irak
Män: 16% analfabeter
Kvinnor: 36% analfabeter
97% muslimer (Shia ~63%, Sunni ~34%)

Somalia
Män: 50% analfabeter
Kvinnor: 74% analfabeter
100% muslimer (Sunni)

Redan där börjar man kanske undra lite om dessa människor kan tillföra något positivt till Sverige. Men varför inte se på något annat intressant, såsom snitt-IQ?

Enligt "IQ and Global Inequality":

Irak
Snitt-IQ: 87

Somalia
Snitt-IQ: 68 (beräknat resultat med R-värde på 0.913, vilket alltså är ett väldigt troligt resultat)

Enligt t.ex http://www.assessmentpsychology.com/iqclassifications.htm:

Classification
IQ Score Percent Included
Theoretical Normal Curve Actual Sample
Very Superior 130 and above 2.2 2.1
Superior 120-129 6.7 8.3
High Average* 110-119 16.1 16.1
Average 90-109 50.0 50.3
Low Average* 80-89 16.1 14.8
Borderline 70-79 6.7 6.5
Extremely Low* ** 69 and below 2.2 1.9

Majoriteten av irakier ligger alltså "under snittet" (jämfört med vita) om man ser till intelligens. De flesta somalier ligger samtidigt på en nivå som på svenska oftast kallas "lätt efterbliven".

För de som vet hur Bell-kurvan (normalitetskurvor) ser ut så ligger alltså extremt många somalier även under detta värde. Ett land där majoriteten av befolkningen är lätt efterblivna och miljontals människor ligger t.o.m under det...inte så stor chans att det kommer massa professorer i teoretisk fysik därifrån kanske? Fast jämfört med Mona Sahlin så är de väl allihopa genier, men vem jämför sig med Mona Sahlin?

Sverige ligger runt 100 i snitt förresten, invandrare inkluderat. Vi låg på 105 förut så vitt jag kommer ihåg, inte speciellt länge sedan alls. Undrar hur det har gått ner såpass mycket, såpass snabbt? Kanske något hände i Sverige...kanske några hundra tusen lätt efterblivna afrikaner och araber vällde in och fick PUT i flingpaketen?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Givetvis är dom onda vita och rasistiska i väst skyldiga att hjälpa musslorna till månen och vi vet ju alla att det lär inte bli så mycket rymdåkande på egen hand. Den kompetensen besitter dom ju så att säga inte själva. Inte kommer vi få det minsta tacksamhet heller efteråt. Mussenauterna kommer slita ner den amerikanska flaggan och ersätta den med halvmånen istället. Blir lite kul när dom försöker elda upp amerikanska flaggan eller hur? Det bästa är att i rymden kan ingen höra dem skrika allahu akhbar.

Tony sa...

"Han(Obama) sade att bättre samspel med den muslimska världen i slutändan skulle vara fördelaktigt för rymdfärder."

Det är helt sjukt. Vad skulle göra det mer fördelaktigt? Att muslimer inte skulle utföra terroristattacker mot rymdraketer om de fick åka med?

Vad ska dom i rymden att göra, titta på solen? Enligt islam går ju solen ner i en pöl av gyttja på den platta jorden som vi lever på.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Framför allt vill dom nog sätta sin flagga på månen så att det blir officiellt att månen tillhör mussarna. Tänk sen bara när dom blir varse att det finns utomjordingar. Då finns det mycket arbete att utföra i allahs namn. Dom skall då antingen konverteras till den rätta tron, undeerkuvas eller dödas. I vanlig ordning alltså. Intergalaktisk jihad m a o.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.