20 juli 2010

Sådana som Lokko tvingar folk att fly från Sverige

”Om han tog reda på verkligheten, den här Lokko, så skulle han rösta på Sverigedemokraterna. Jag vet att det är många invandrare som gör det.” Bert Karlsson i Aftonbladet. Musikskribenten Andres Lokko skyller sin flytt till London på Karlsson, som satt i riksdagen 1991–1994 för det invandringskritiska partiet Ny Demokrati.

Vilket får mig att tänka på en invandrare från Sydamerika, den liberale riksdagsledamoten Mauricio Rojas. Han blev tvungen att fly från Sverige på grund av förföljelse från sådana som Lokko. Rojas hade verkligen gjort en insats och berättat och förklarat i riksdagen att deras muslim-fjäskande politik var farlig för nationen och det svenska folket. Svensk TV hjälpte till i hetsen mot Rojas med en dum hund som hette Maurizio.

"Passar inte galoscherna så är det bara att åka hem" var budskapet från Ny Demokrati sommaren 1993. Det var synd att partiet misslyckades att stanna kvar i riksdagen, därför att de tydligt insåg varför massinvandringen måste stoppas. Nu har vi i stället fått två parallellsamhällen, ett muslimskt och ett svenskt, där det förra för ett lågintensivt krig mot det senare.

Ännu har verkligheten inte trängt sig på hos politiker, journalister, byråkrater, jurister och akademiker, den politiskt korrekta klassen. De fortsätter babbla på om islamofobi och rasism, två begrepp som är totalt meningslösa eftersom de numera innefattar i stort sett all kritik av islam och invandring.

6 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hade Ian & Bert stannat kvar så hade det varit bra men dom som tog över efter dem var fullkomliga stollar. Han Bouvin och hon Franzén var ju inte riktigt kloka i huvudet.

Crille sa...

En som har fattat hur tillståndet är i Sverige är journalisten Julia Caesar. Länkar till hennes krönikor finns här:

www.korta.nu/jc

Nicklas Eriksson sa...

Har ni killar nånsin reflekterat över att det kanske är ni som har fel eftersom 97% av svenska folket INTE röstar på era partier och Ian och Bert som ju var så bra, inte fick förnyat mandat..?

Men det har ni såklart inte, det skulle ju ta er sista trygghetsnapp ifrån er:)

Fan, är det MIG det är nåt fel på som inte är så jävla rädd för allt jag inte känner igen..? Börjar nästan tro det.

Ikonoklast sa...

Lyssnade på El Loco igår och tänkte "vilken typisk salongsbolsjevik". Han till och med avslutade med att kommunism inte är helt fel.

Johan sa...

@Nicklas Eriksson

Fin teori men den gäller ju faktiskt alla partier. Inget parti har ensam majoritet vilket betyder att en majoritet av befolkningen underkänner varje enskilt parti.

Så vilken trygghetsnapp förlorar du själv om du tänker så?

Anonym sa...

Majoritetens mening är den objektiva sanningen. Detta är typiskt vänstertänk. Mångkulturalisterna skulle inte ha makten om folk visste vad de står för. Mångkulturalisterna anser att alla kulturer är lika goda. Det leder till att universella rättigheter för alla människor inte existerar. Därmed har islamism fått fotfäste.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.