26 juli 2010

Tacka sjutton för att utrikespolitiken är känslig...

... för oppositionen och att Mona Sahlin är i Afghanistan och valkampanjar. Med tanke på Malmös demografiska sammansättning har Socialdemokraternas partidistrikt i Skåne fattat ett beslut att Sverige omgående ska kalla hem alla soldater från Afghanistan. Men snälla sossar, vi kan inte ge upp, kriget mot al-Qaida är inte förlorat, varken i Afghanistan eller i Malmö.

Nyligen avslöjades al-Qaidas terrorplaner i Norge och reflexmässigt lägger överheten (inklusive svenska tidningar och television) dimridåer över sambandet med det lättvindiga asylsystemet. Säkerhetspolitik och inrikespolitik går emellertid inte alls bra ihop, det kan äventyra medborgarnas säkerhet.

Nio år med blodigt krig. Men vad är alternativet? Bäst att väst stannar i Afghanistan. Risken är annars stor att Pakistans kärnvapen faller i talibanernas händer. Men Obamas nya order till amerikanska soldater i Afghanistan är att köra en polisinsats som om det rörde misstänkta brottslingar hemma i USA. Detta är ett recept för katastrof. Det blir omöjligt att vinna.

Det finns många, inte minst sossetidningar, som förklarar att de vill få slut på kriget, dvs påskynda vad de tror är det enda sättet att avsluta det på: ett nederlag för Väst. Bland de rödgröna finns det delade meningar om den svenska truppen i Afghanistan, men en sak är de eniga om: att motarbeta Israel och USA. Anti-amerikanismen är grundmurad, liksom entusiasmen för mångkulturens intåg i västvärlden, vilket i praktiken innebär att inga hinder får ställas i vägen för islam.

Känsliga saker som skulle kunna skrämma iväg väljare med normala frihetliga västerländska värderingar. Men de rödgrönas riksdagsmän sitter stilla i bänkarna och vågar inte knysta ett ord om sina partiledningars agenda.

Mona Sahlin var först ut i Halal-TV, Mona Sahlin har sagt att hon ser Hamas som en förebild, Mona Sahlin var på Fatahs kongress som hyllade självmordsbombare, osv. Efter valet i höst riskerar vi att få ett evigt socialdemokratiskt regeringsinnehav på grund av det ökande antalet väljare med bakgrund i muslimska länder.

Miljöpartiet är ulvar i fårakläder. Ruwaida och Kaplan vill hindra Säpo från att spana efter terrorister, Gahrton och Ruwaida deltog i Hamasmöte osv. Och Lars Ohlys vänsterparti har inte gjort upp med sitt Stasi-förflutna, nej alla tre rödgröna partierna är potentiella landsförrädare i utrikespolitiken.

3 Kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Svar på: "Men snälla sossar, vi kan inte ge upp, kriget mot al-Qaida är inte förlorat, varken i Afghanistan eller i Malmö."

Kriget mot talibanerna i Afghanistan kan inte vinnas, lika lite av det Amerikanska Imperiet med sina lydstateri Nato (bl a Sverige) som av Brittiska Imperiet i sin storhetstid som av det Sovjetiska Imperiet i sin storhetstid. Naturligtvis är Pakistans kärnvapen som en våt dröm för talibanerna och al-qaida. Men det enda man kan göra är att försöka spärra gränsen till Pakistan (eller kanske hellere avlägsna Pakistans kärnvapen från Pakistan).

Vad beträffar den svenska truppen är det bra att de får stridserfarenhet men de skulle behövas bättre här hemma (deployerade i Rosengård) än i Afghanistan.

Den andra grundregeln är att man aldrig, aldrig kan lita på vad muslimer säger till oss otrogna. Det finns till och med ett begrepp för detta; Al-taqiyya; den sanktionerade och påbjudna lögnen gentemot oss otrogna. Det gäller både Ruwaida och Kaplan. En muslim är alltid muslim först och främst och en muslim gör alltid, alltid sådant som är bäst för jihad.

Sahlin och Ohly mfl är helt enkelt vanliga quislingar.

Anonym sa...

oj, oj "verklighetens folk" förnekar sig inte - de struntar i folks verklighet och skapar sin egen verklighet som inte existerar i verkligheten ...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.