24 juli 2010

Tyskland kapitulerar

Häromdagen fick tyskarna en chock när de fick veta att det skulle komma poliser från Turkiet för att patrullera gatorna i vissa invandrarområden i tyska delstaten Nordrhein-Westfalen. Med detta meddelande erkände staten att de inhemska polisstyrkorna inte längre kan hantera våldsamma ungdomar med invandrarbakgrund. AJN skriver:

"Tyskarna är villiga att prova nästan allt i ett sista desperat försök att få kontroll över situationen. På kort sikt är det tänkbart att detta kommer att hjälpa, dvs att det kommer att minska våldsbrotten en smula. Detta kan i sin tur leda till att andra länder kommer att försöka något liknande, såsom pakistansk Sharia-Gestapo i Ummah Kingdom, marockansk i Nederländerna, algerisk i Frankrike osv Men vad händer den dag sådana gäst-gestapister kommer i våldsam/väpnad konflikt med några av värdnationens poliser?
Då är det sedan länge förebådade inbördeskriget ett faktum."

9 Kommentarer:

pw sa...

Skulle det bli utländska poliser elller soldater i Sverige så smäller det direkt oavsett om regeringen har bjudit in dem.

Anonym sa...

Vi har redan utländska poliser och soldater i Sverige!

Naivtive sa...

Det handlar en bart om ambitionen från ledningen om något skall lösas eller inte. Tyskland har en tradition om hur man löser våldsamma situationer. Använd traditionen om det blir för svårt.

Berit sa...

Här är en rubrik jag hittade från april 2009:

Justitieminister Beatrice Ask (M) vill öppna för insatser av utländsk polis i Sverige.


"Enligt vad TT erfar anser regeringen att det finns behov av att låta utländsk polis gripa in i Sverige, som ett komplement till det som svensk polis gör."

Ann-Marie sa...

Hur skulle det vara att med jämna intervaller varna i radio och TV att polisen kommer att skjuta med skarpa skott vid kravaller. Och sedan verkligen göra det också. Dags för poliserna i EU att sluta vara så mesiga. Jag vet att det låter rått och jag är själv mot allt våld, men det verkar som om man måste sätta våld mot våld för att slanten ska trilla ner hos vissa.

Anonym sa...

Ingen som ser hur genomskinligt det är?

Att låta poliser från andra länder verka är ju bara ett bevis på att EU formas till en stormakt,jag är inget fan av det s.k "NWO" eller liknande,men att EU är påväg mot ett stort enda land där en central regering bestämmer är helt jävla uppenbart,gränserna blir till delstater i det nya stora EU....socialism styr och europas länder kommer att blandas med muslimer.

Jag vet inte om det är nån skillnad på att leva under socialistiskt förtryck styrt av kommunister som måna muslim och ohly eller under en central makt i bryssel,det enda man kan säga är väl att det definitivt är negativt med att ösa in MENA patrask.

Europa eller sverige kommer dom närmsta 50 åren aldrig att bli nåt annat än socialistiskt med total kontroll av folket,och att det är totalt kört för sverige som frit land vet alla tänkande redan,sen finns det naturligtvis en grupp som röstar på SD och sitter och på fullt allvar tror att sverige ska bli bra igen bara SD kommer in i riksdagen i höst med några procent...idioter,visst jag röstar själv SD,men inte räddar det sverige.

En vanlig arbetare som vill leva gott idag har ett fåtal länder att välja mellan,norge,schweiz,kananda och vissa delstater i usa är bra alternativ.Och ser man 20 år framåt så ska man nog packa väskan fort som fn och dra från sverige.

/Berra

Ann-Marie sa...

Berra, det kallas för "New World Order". Och det kommer i princip inte att spela någon roll var du bor, det kommer att omfatta hela världen. Möjligen en öde ö någonstans som ingen hittat än, eller en annan planet. Men tills dess får vi nog rösta på någon som är lite vettigare än dom andra och hoppas på det bästa... såvida inte folk har fått nog av korrupta politiker och annat elände och ett tredje världskrig bryter ut... Man vet ju aldrig från ena dagen till den andra vad som sker i världen nuförtiden.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det kommer inte ens att gå att gömma sig på en öde ö för alla kommer ha chippet inopererat och därför kan dom hitta dig med högst några sekunders fördröjning vart du än gömmer dig.

Knute sa...

Domaren som visste för mycket

En tysk domare har hittats död. Hon hade avslöjat hur palestinska pojkar smugglades till Tyskland.

http://snaphanen.dk/2010/07/25/omfattende-pyromanterror-i-esl%C3%B8v/

http://www.haaretz.com/news/international/late-berlin-judge-arab-drug-mafia-importing-palestinian-kids-into-germany-1.302860

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/gerhard-wisnewski/tod-von-kirsten-heisig-das-ende-der-selbstmordversion-teil-3-.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.