25 juli 2010

Ungdomar i idylliska Eslöv försökte hindra brandmän från att rädda djur

Ungdomar satte eld på buskar och träpallar samtidigt som en storbrand rasade i centrala Eslöv. De rev även ner avspärrningar runt branden som totalförstörde en lagerbyggnad och en djuraffär. Till råga på allt försökte de hindra brandmännen från att rädda djuren. Ingen av de mordbrännande "ungdomarna" greps.
Bara en månad har gått sedan idrottshallen totalförstördes på grund av en brand. Eslöv som tills helt nyligen var en trivsam idyll. Ja, snart finns det inte en enda ort som inte har drabbats.

För ett par år sedan kunde man läsa i tidningen om att socialdemokratiska Eslöv välkomnar invandrare och nog ska skaffa jobb åt dem. Ja, vad säger kommunalrådet Cecilia Lind nu. Om gängen som sprider skräck. Som går runt om nätterna och letar offer de kan råna och misshandla. Polisstationen är numera obemannad, polisen måste köra hela vägen från Lund. Feststämningen försvinner, den som faktiskt Eslöv haft trots sitt rykte att vara Sveriges tråkigaste stad. Slut på den skojiga lösaktiga livsstilen, för nu har det dykt upp en intolerant religion som hatar sånt.

Heltäckande kläder med ett litet titthål för ögonen är ganska vanliga nuförtiden. På Stora torget i Eslöv kan man vara ganska säker på att få syn på några.

En krögare i Eslöv ingrep och räddade livet på en person som höll på att slås ihjäl av ett gäng, men det skulle han inte gjort för enligt Arbetsmiljöverket var misshandeln korrekt. 20 barn i Eslöv sparkade boll med en igelkott. Mannen som anmälde djurplågeriet blev kallad rasist för att han pekat ut vilken invandrargrupp det gällde. Carlsberg Sverige AB fick sina lastbilar i Eslöv vandaliserade med jämna intervall. Det är ju inte halal att syssla med alkoholhaltiga drycker. Och så vidare.

Fördrivningseffekten slår in

3 Kommentarer:

pk sa...

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1300449/The-Talibanisation-British-childhood-hardline-parents.html

Berit sa...

Jag rekommenderar att alla som tror att de sk. "moderata" muslimerna är "som vi"ska läsa denna artikel.
Om tiden tillåter ska jag ta fram den i en speciell posting. Tack pk!

Knute sa...

Tjuvarna ritade en äldre man i ansiktet med en spritpenna vid ett inbrott på ett äldreboende i Eslöv mitt på dagen.

Det var andra gången på en vecka som äldreboendet fått inbrott mitt på dagen. Vid det tidigare inbrottet stals en platt-tv.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.439137-inbrottstjuvar-fornedrade-aldre-man

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.