03 juli 2010

Vad gör man inte för att rädda världen

Läste häromdagen om en "artist" som målar alptoppar vita för att stoppa uppvärmningen av jorden och sedan om en massös som under flera år inte rapporterade till polisen att Al Gore försökt tvinga henne till sex. Massösens vänner övertygade henne om att hålla tyst annars skulle jorden förgås av uppvärmning.

(Kan ni tänka er att hoppa i säng med träbocken Gore? Huh så hemskt!)

Massösen beskriver honom som en "sextokig pudel och säger att hon känner sig som en förrädare, därför att hon pekar ut sin hjälte som en pervers sex-galning.
Polisen i Portland, Oregon har tagit upp fallet igen, som lades ner år 2006 därför att man, som man då sade, "inte hade tillräckliga bevis."

Gores personliga liv har blivit allmän egendom nu sedan nyheten om hans skilsmässa kommit ut och tidningen National Enquirer har rotat i smörjan. Gore var bevisligen i Portland och checkade in på hotellet under namnet Mr. Stone.

Om Gores okontrollerade lustar kommit till allmänhetens kännedom under tiden han var vicepresident, tror ni att det skulle ha befläckat Clintons rykte?

svd sds

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.