23 juli 2010

Valet kommer att visa om svenskarna har blivit galna

Den borgerliga alliansen för samma invandringspolitik som den tidigare regeringen. Och här visar sig den svenska trygghetsnarkomanin:

I stället för att vända sig till alternativet, Sverigedemokraterna, verkar folk kasta sig i famnen på den förrädiska vänster som släppte invandringen fri. Om två månader visar det sig om väljarna har genomskådat Mona Sahlin & Lars Ohly & Co.
Sverigedemokraterna äntligen vågmästare i riksdagen? Ledarkombo Reinfeldt och Åkesson?

16 Kommentarer:

Crille sa...

Dela ut flygblad för att stoppa vansinnet. Har skrivit om varför det är så viktigt här:

http://aktualia.wordpress.com/2010/07/21/flygblad-och-opinionsbildning/

Ikonoklast sa...

Jag är tämligen förvissa om att många borgare skulle rösta på Sd om man lovade att i riksdagen villkorslöst stödja Alliansens skattepolitik, ty sossarnas och miljöpartiets och vänsterns skattehöjningarna är det stora spöket för väldigt många. Viktigast av allt är att Sd kommer in i år. 2014 är det för sent!

Kurtan sa...

Åkesson är ju så dum så klockorna stannar. Den dagen har får något att säga till om överhuvudtaget så är det dags att lämna landet...

Berit sa...

Kurtan, kommentarer som den du just skrev är fullständigt värdelösa. Du måste motivera det du säger med någonting konkret annars är det bara du som framstår som den som stoppar klockor .

Anonym sa...

Åkesson ser och har alltid sett dubbelt så representabel ut som svinfeldt och övriga kommunister i svenska regeringen.Anledningen är att han har ryggrad och inte byggt upp ett liv och en karriär av hyckleri och lögner.

Dom har den där typiska nedlåtande och självföraktande blicken som endast lögnare,hycklare,korrupta människor och pundare brukar ha,blicken flackar i takt med lögnerna,svenska politiker är enormt genomskinliga i deras sätt att framträda,en oärlig människa som dessutom saknar ryggrad och vet hur j-a hycklande han är har alltid en viss typ av blick i ögonen.Ögonen som sägs spegla själen....kolla in i ögonen på en missbrukare som är full av självförakt och studera sen svenska politiker och "journalister" under lite seriösare intervjuer...exakt samma blick.

/shoes

Kurtan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Berit sa...

Du gör tappra försök Kurtan men fattar tydligen ingenting. Du kan inte bara slänga ut påståenden om folk utan bevis.
Detta är sista gången jag slösar tid på att försöka lära dig något.

Nedanstående har jag skrivit tidigare.
De personer som skriver kommentarer som, "Du hatar... Du är rasist... fascist...nazist ...rasist...white trash..idiot...rasist...dum i huvudet...rasist...patetisk....rasist...redneck....anser jag vara så intellektuellt underlägsna att de inte är värda att få sina kommentarer publicerade eller debatterade.

Om du startar din kommentar med en oförskämdhet visar det bara att du är en idiot. Om du är artig blir du artigt behandlad...kanske. Om du kallar folk för rasister när de kritiserar islam har du förlorat. Muslim är inte en ras!!!I Förstör inte ordens mening.
Samma gäller för er som slänger ordet nazist omkring er.

Martin sa...

Nu var det faktiskt carl bildt som släppte invandringen fri. SAP hade faktiskt agerat rationellt nån gång sent 80-tal när de såg vartåt det barkade.

Knute sa...

Det är möjligt att borgarna 1991-94 började, men under sossarna 1994-2006 satte invandringen från MENA-länderna fart på allvar.

Arlav sa...

Efter att ha läst "folkets" inlägg i Afroblaskan (inemot 400st inlägg!) ang att NordKorea hotar omvärlden med kärnvapen så är frågan "Är svenska folket galna" inte längre en fråga utan ett klart konstaterande.
Nog för att jag trodde att USA-hatet var tämligen utbrett i sossesverige men att det det nått såna nivåer som visades där, DET visste jag inte.
Ingen ful handling av något slag var för liten för att inte kunna skyllas på USA.
Alla inlägg var karbonkopior av åsikterna i de allra mest Israel- och USA-hatande Aftonblaskekolumnisterna och de värsta konspirationteorierna på nätet.
Talesättet är nog så sant: "Världen är full av korkade individer - tack vare Internet har dessa nu fått det ännu lättare att visa det för omvärlden.."

Knute sa...

Tack för en bra kommentar Arlav! Jag publicerade den här:

http://canuteocean.blogspot.com/2010/07/pa-tal-om-nordkorea-har-svenskarna.html

Knute sa...

Andelen muslimer i Malmö överskridit nu 30 %, det betyder att Malmö idag är den mest muslimtäta storstaden i Europa. Det handlar om ca 85.000 personer...

http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/07/ord-kan-ocksa-doda.html

Knute sa...

Frågan är varför Sverige inte redan - trots utestängning från valprogrammen i TV - har ett invandringskritiskt parti i riksdagen. Integrationen i Sverige fungerar sämre än i Danmark, om den beräknas som nettoutgifter av offentliga medel. Oroligheter med skadegörelse och mordbrand i de invandrartäta områdena kring städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Södertälje är också mer uttalade och frekventa än i Danmark.

http://hjalfred.blogspot.com/2010/07/svensk-ekonomi-bast-i-europa.html

Göran sa...

Man förundras över vad som kan vara avsikten med Ms,KDs och FPs budbäreri. De bär omkring och sprider stora delar av Sverigedemokraternas valmanifest. Varför ? Tror dom att de ska vinna röster genom annat partis budskap? Det är ju falsk varudeklaration. Vi såg ju vad som hände med Lejonborgs språkkurser för invandrare. Ingenting. Förre statsministern Ingvar Karlsson har ju proklamerat att Sverigedemokraterna måste stoppas till varje pris ! Det går inte att stoppa SD till något pris ! Väljarna går inte på "sjuklöverns" lögner längre. Vad får vi skåda härnäst ? Är det socialdemokraternas tur att ta i så byxorna spricker ? Kommer Mona med förslag om att köra ut betongsuggor på Sveriges landningsbanor för att stoppa invandringen ?

Knute sa...

Köpenhamns kommun: "Invandrares inavel kostar miljoner"

Mentalt och fysiskt funktionshindrade: "När kusiner får barn tillsammans, är risken dubbelt så stor att få ett handikappat barn."

Dödfödda: "Det får oss att tro att det ökade antalet dödfödda bland pakistanier, turkar och somalier beror på att det är i dessa kulturer man finner så många giftermål mellan närstående," säger professor Anne-Marie Nybo Andersen som leder undersökningen.

Specialskolor: "40 procent av barnen vid dessa skolor har invandrarbakgrund. Antalet invandrare i relation till den danska befolkningen är bara 7-8 procent."

Hodjas Blog

Nine of Eleven sa...

Ja om det inte finns tillräckligt med skattemedel i statsbudgeten så kan vi rent av "pansarbåtsskramla" så att Ahmed Akile får en enkelbiljett hem till det arabiska sagolandet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.