28 augusti 2010

Islam kan inte överleva utan kvinnoförtrycket

Om Hitler hade haft atombomber kanske han hade använt dem. Ahmadinejad verkar vara lika galen. Han lider av paranoia och anklagar den svenska kosmetikfirman Oriflame för att skada den islamiska republikens säkerhet.

Eller är han inte så galen ändå? Även en måttlig dos smink kan visa sig dödlig för islam därför att den kan inte överleva utan kvinnoförtrycket.
Iran är på väg att skaffa sig kärnvapen. Detta är bara början...

5 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Nu har han iaf fått en anledning att nuka bort Sverige från kartan. Om vi inte underkastar oss allah förstås. Då kanske vi kan få fortsätta leva ett tag till.

Ann-Marie sa...

Vilka knäppgökar! Och så vill dom att världen ska ta dom på allvar?!

Egon sa...

Den naziinfluerade bloggen "Fria Tider" lanserar en annan teori: att Oriflame faktiskt spionerar på Iran. Bloggen släppte som vanligt igenom kommentarer som vädrade gamla antisemitiska konspirationsteorier om att det är den "globala finansjuden" som ligger bakom.

Anonym sa...

BARNBARNEN LIVETS MENING

Jag måste citera dagens kolumn i DN:

- - -

Det sociala trycket på reproduktion är kolossalt, kallt och oreflekterat. Förebilder behövs för att bryta normen så att fler unga människor ser att liv utan barn inte är en skräckvision av ensamhet utan en reell möjlighet för både världen och individen. Då kan man verkligen sitta under träden om man önskar det, samtala med vänner, älska, tänka och arbeta. Och man hinner både tvätta, städa och handla mat själv.

- - -

Tja det kan vara påfrestande med barn. Särskilt om man ser dom som en belastning istället för livets mening.

Men denna står riktigt klar, när man får barnbarn. Samtidigt som man har barnlösa bekanta, som sitter ensamma och har bekymmer för att behöva slänga de saker de samlat under livet och tycker är värdefulla. Ingen vill ha dom.

Då gör barnbarnen hela skillnaden. Tillsammans med dem har man alltid en framtid att planera för. Och de är så charmiga att alla krämpor blåser bort.

Barnbarnen uppenbarar LIVETS MENING.

Självförverkligandet blir ett bedrägeri, då det går för långt.


Fridsamme Fridolf

Berit sa...

Fridolf, det du skriver får mig att fundera lite över varför släktforskning blivit så populärt. Kan det vara att vi i det verkliga livet förlorat så mycket närhet och kontakt med våra levande familjemedlemmar att vi, för att hitta vår egen betydelse och samband i kedjan, måste leta bakåt i tiden för att rättfärdiga en mening med våra liv?
Vi placerar barn ( de få vi har tid och lust att skaffa oss), och åldringar på institutioner, vi har utlokaliserat det vi först och främst har ansvar för, nämligen våra familjemedlemmar och famlar sedan efter bevis för att vi ändå är av betydelse?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.