24 augusti 2010

Bara början

Iran är nu officiellt ett kärnkrafts-land. I lördags laddade man den första reaktorn med uran från Ryssland.
Varje människa med en IQ högre än skonumret måste vara medveten om att detta är bara början. Inom ett år tror även Obama att Iran har anrikat uran så att det är användbart för vapen. För att visa världen vem som är herre på täppan skickade man samma dag upp sitt första hembygda obemannade bombplan, som man kallar "Dödens ambassadör"

Vita Husets reaktion är att det är inget att oroa sig för, det är inget hot mot någons säkerhet.
Att Ahmadinejad sagt att han ska "Blåsa bort Israel från kartan", att han hotat med att utrota judarna bortser man ifrån. Tror någon att Obama är villig att hjälpa Israel om något händer? Vilket europeiskt land är villigt att lyfta ett finger?

Vi närmar oss snabbt en verklighet där kärnvapen för första gången kommer att bli tillgängliga för hela världen. Inom en 20-årsperiod kommer alla som vill, att ha kärnvapen.
Iran är bara början och dessutom ett land där den kollapsande regimen knappeligen kan kontrollera sin arbetslösa befolkning, men ändå kan spendera miljarder på att köpa och anrika utan.
Ingen stoppade Nordkorea och Pakistan och nu är det ännu viktigare att visa styrka för att förhindra att vapnen används.

Det uppnår man bäst genom att övertyga världen att en kärnvapenattack mot USA kommer att mötas med en fullständigt överväldigande förstörelse och det är oavsett var den kommer ifrån.
Kärnvapen kan bara fungera avskräckande om vi demonstrerar att vi är fullt beredda att använda dem.

De finns de som tror att Israel kommer att attackera Iran före november.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Om Hitler hade haft atombomber kanske han hade använt dem. Ahmadinejad verkar vara lika galen.

'Sedan Auschwitz vet vi vad människan är i stånd till. Och sedan Hiroshima vet vi vad som står på spel.'

Citat Viktor Frankl

http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=14540087

Knute sa...

Islamiska diktaturen Iran förstör 2000 år gammalt monument för att bygga moské

http://vladtepesblog.com/?p=25404

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.