07 augusti 2010

Barnprostitution trivs i rädsla för "rasism"

Från Snaphanen:

I norra England har det länge varit ett välkänt fenomen att svaga inhemska brittiska flickor barbariskt utnyttjas av muslimska / pakistanska gäng som fyller dem med droger och alkohol, misshandlar och våldtar dem, säljer dem till prostitution, och hotar deras föräldrar till livet. Blotta omnämnandet av detta är fortfarande ett mycket stort problem, därför att i ett mångkulturellt samhälle övertrumfar rädslan för att bli stämplad som "rasist" hänsynen till barns väl och ve... Att flickorna är "vita" är helt irrelevant - det är en bekväm beteckning på infödda britter, men sakens fokus är deras status som kuffar, dvs. mindervärdiga otrogna.

'Emmas' historia:
... Men på hennes fjortonde födelsedag var den oskyldiga barndomen över. Emma hade blivit våldtagen och sexuellt utnyttjad på det mest groteska sätt av 54 män från hela Storbritannien. "Det känns som om den ena minuten lekte jag med dockor, i nästa var jag en sexslav."

... De hade presenterat Emma för äldre släktingar, i 20- och 30-årsåldern, som sa att de också ville vara hennes vänner. De bjöd henne på vodka, cigaretter och cannabis.

En, 24-årige Tarik fick ett särskilt intresse för henne. Han var gängets ledare - och en dag påtvingade han sin auktoritet på henne på det mest brutala sätt. Han ledde Emma till en öde plats nära busstationen och våldtog henne. Hela episoden bevakades av en grupp från gänget som skrattade och spelade in attacken på sin mobiltelefonkameror.

"De hotade att brandbomba mitt hem med mina föräldrar inne om jag berättade för någon vad de hade gjort, skjuta mig med en pistol, våldta min mor och döda min äldre bror om jag berättade för någon."
Många skolflickor - vissa bara åtta år - över hela norra England faller offer för ligor som gör dem till lukrativa sexslavar. Det är en organiserad brottslighet som polisen säger inhöstar fyra gånger mer i pengar för dessa ligor än handel med narkotika.

Polisen är överförsiktig med det här problemet eftersom de är rädda att bli stämplade som rasister. Scotland Yard uppskattar att 5.000 brittisk-födda barn i dag är under kontroll av sexslav-gäng över hela Storbritannien.

Børneprostitution trives i frygt for ‘racisme’

6 Kommentarer:

Knute sa...

Samma sak gäller säkert polisen i Sverige. Ruskigt att att de ska vara överförsiktiga av rädsla för att bli stämplade som rasister. Men det är fel, deras uppgift är att bekämpa kriminalitet utan hänsyn till ras eller religion.

"Under en av de otaliga intifadorna i Malmö filmade en polis några kulturberikare med sin videokamera. Polisen satt inne i en buss tillsammans med sina kollegor och filmade ut genom rutan. Under tiden pågick en verkstadskonversation där man dryftade de heliga krigare som rusade runt och deras fromma verksamhet - som att kasta flaskor, stenar och fyrverkeripjäser, antända bränder, tjuta och skrika och vad nu hör till i de kretsarna.

Men istället för att omtala en av de allra heligaste religionsutövarna med till exempel 'Denna olycklige, EU-anpassade och missförstådde unge man' använde en polis den något kortare versionen, nämligen 'Blatte-Jävel'. Dessutom meddelade han vad man eventuellt kunde göra för att integrera denna lysande representant för Fredens Religon™, nämligen att ge honom en god omgång stryk."

http://canuteocean.blogspot.com/2009/02/polisens-maktloshet-ar-det-verkliga.html

Naivtive sa...

Oj fungerar Rasist kortet även i England? Vad är väl 5000 minderåriga Engelska flickor mot 40-50000 nöjda stackars utnyttjade, kränkta och stackars muslimer i det rasistiska England. Det är ju bara att ställa antalet mot varandra och se hur rimligt offret från de etniska engelska folket mot belöningen för de stackars muslimerna.

Britain has gone to the dogs.

Ann-Marie sa...

Och vad vet vi om liknande redan händer i Sverige?

Vem i h-e bestämde att det skulle vara bra att släppa in dylikt sk-t i väst?! Ursäkta mitt språkbruk men jag blir så in i h-e f-rbannad!!! Unga tjejer som kan vara våra döttrar, barnbarn, vänners döttrar, barnbarn som blir utsatta för något som INGEN NÅGONSIN borde bli utsatt för!!! Svin som bär sig åt på det viset har alltid funnits men inte f-n har dom varit sååååå många som nu! Nu får det VARA NOG!!!!

Anonym sa...

Vi ska i Sverige naturligtvis akta oss för att använda ordet "blatte" i populariserande syfte så det upplevs lika ofarligt som t ex "norrbagge"! Fortsatt fokus måste finnas på MUSLIMER och framförallt dem från mellanöstern och Afrika som mängdmässigt är dem som borde oroa hela Europa i allra högsta grad!

Det vore ett katastrofalt stort misstag om vi inbillar oss att det bland dessa muslimer som bär sjal eller värre, eller inte i praktiken försvarar demokratin och rätten till det fria ordet är annat än förklädda islamister!

Har man som muslim dock funnit sekularismen så tilltalande att man vägrar slöja, vägrar att underordna sig mannen, vägrar att be 5 ggr om dan, vägrar att delta i organiserad bön och tydligt markerar detta mot sin egna, ja först då kan vi öppna dörren för att de kanske inte är att betrakta som "sleeper cells"...

För det var väl ingen som trodde att islams erövrare skulle köra med öppna kort?

A. Einstein sa...

HÄR ÄR SD:S VALFILM! ABSOLUT INGET LAGBROTT!
http://www.resume.se/nyheter/2010/08/27/sds-valfilm/index.xml

Man talar om att politik är att välja, föreslår invandringsbroms istället för pensionsbroms och uppmanar folk att rösta på SD den 19/9. Värre var det således inte.

Anonym sa...

"Det känns som om den ena minuten lekte jag med dockor, i nästa var jag en sexslav." Haha, hoho och hohe. Hatemonger där.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.