03 augusti 2010

Bestialiskt mord gav bara tre års ungdomsvård

En 16-årig svensk flicka mördades brutalt den 4 maj i Västerås. Gärningsmannen har sitt ursprung i Mellanöstern och motivet var att han trodde att flickan var gravid. Hon stenades till döds. Mördaren log i tingsrätten när han häktades.

Tingsrättens dom: “Att en kvinna vägrar att tillmötesgå ett önskemål eller krav om abort försvarar inte på något sätt att man begår ett brott mot kvinnan”.

Men som vanligt var perspektivet att “även pojken kan betraktas som ett offer”, han skulle skämmas för släkten om han fick barn med en kristen flicka, och straffet blev därefter, tre års ungdomsvård, straffrabatten inte inräknad.

Är kvinnoliv och fosterliv inget värda? Är det sådana signaler juristerna och politikerna och de babblande humanitärpopulisterna vill ge de unga männen från skamkulturer? Utan ordentligt avskräckande straff blir samhället bara värre och värre...Tack vare mordet på sin flickvän belönas den 16-årige gärningsmannen och hans familj med permanent uppehållstillstånd och livstids försörjning i Sverige! Man blir mållös, det är ju totalt orimligt! VLT skriver:

"Eftersom 16-åringen inte är myndig hör det till regelverket i Sverige att inte yrka på utvisning efter avtjänat straff. Om han varit några år äldre hade det varit en helt annan sak, då hade den frågan med all sannolikhet blivit aktuell."

10 Kommentarer:

Markus sa...

Inte konstigt att fler och fler personer stödjer partier som Svenskarnas parti (SvP) som vill utvisa alla ickesvenskar när inte ens den här kurdiska mördaren utvisas.
3 år som straff för ett mord är skandal.

Naivtive sa...

Ja det är märkligt vilken valkampanj som invandrarbuset gör åt SD, men de begriper inte bättre.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Att man inte kunde finna någon psykisk störning i gm är en ännu större skandal. Dom som utför dessa undersökningar borde själva psykundersökas av nån oberoende objektiv läkare, kanske en utländsk sådan. Då syftar jag på utländsk från civiliserat land och inte MENA.

elina sa...

Om det är meningen att anpassa gärningsmannen(pojken) till normalt liv är tre år med rabatt ingenting. Han hinner inte ens avsluta gymnasiet, ännu mindre hinna se konsekvenser av sitt handlande. Vi kommer att läsa mer om honom misstänker jag.

Eva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

-"även pojken kan betraktas som ett offer”, han skulle skämmas för släkten om han fick barn med en kristen flicka" . Stod det verkligen så i domen?? Det är ju isåfall ett brott i sig mot lagen då något sådant lagrum inte finns för att jämka straff!

Ann-Marie sa...

Vad hade straffet blivit om det varit tvärtom? Svensk kille som mördade en tjej från MENA.
Jodå, jag vet att MENA tjejerna inte får så mycket som titta på icke-muslimska killar. Men, ponera....

Knute sa...

Anonym, nej det stod inte så i domen, utan att han fick lågt straff på grund av sin låga ålder, 16 år, vilket inte hindrar att rätten vägde in fler faktorer i begreppet låg ålder, som att han skulle riskera att bli förskjuten av familj och släkt om han gjorde en svensk flicka med barn.

"Hans pappa hade redan tidigare, efter att i pojkens mobil sett bilder där han festade med svenska tjejer, sagt att pojken inte längre var värd att kallas hans son."

http://blog.jatilllivet.se/wordpress/2010/08/03/dom-meddelad-i-det-tragiska-tonarsdramat-i-vasteras/

Victor sa...

@Marcus:"Svenskarnas parti" är fd Nationalsocialistiska fronten.Varför ändrade de namn?För att få en och en annan röst av någon som inte vet vilka de är?

Anonym sa...

Dessutom i Västerås fallet, vad värre är, så fick nu hela familjen permanent uppehållstillstånd "tack vare detta". Snacka om Julafton!P.S. Läste nyligen att en 15 åring i England, som mördat en jämnårig fick 9 års fängelse. D.S/ragnar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.