03 augusti 2010

De flydde åt alla håll....

Obama gjorde sitt första besök i Atlanta som president i går. Han har varit i Michigan 10 gånger men vi har hittills förskonats.
Nu orsakade hans konvoj bilköer och krångel ända från flygplatsen till Hyatt Regency hotell.

Han höll sitt vanliga 30 minuter-tal där han upplyste oss om allt det fantastiska han gjort och fick applåder från krigsveteraner när han lovade dem mer bidrag.
Vår lokala nyhetskanal TV 11 rapporterade:
"Demokrater flydde åt alla håll i måndags när Obama kom till stan"

Demokraternas kandidater som hoppas bli omvalda aktar sig för att synas tillsammans med sin "verkställande direktör". Fd guvernör Roy Barnes, som vill bli vald till hösten, fanns inte på plats för att möta Mr Obama. Han var på resa långt från Atlanta, talade med poliser och åt frukost tillsammans med farmare i södra delen av staten. "Jag är hellre här tillsammans med er . Jag aspirerar inte på att bli guvernör i Washington utan i Georgia."
Den nuvarande guvernören Perdue som inte kan ställa upp till omval, fanns på plats men hans sekreterare sade att guvernören verkligen varit tvungen att möblera om i sitt schema för att kunna träffa presidenten.

Tänk om det vore lika enkelt för oss alla att slippa denne president.

Obama och Demokraterna styr fortfarande landet, men de har snabbt passerat den punkt där de har allmänhetens förtroende. De utövar fortfarande makt, men utan offentligt stöd, kommer deras makt inte att betyda så mycket. Media har ignorerat det, men oavsett vad människorna från Jornolist anser så kontrollerar media faktiskt inte val även om de skulle vilja.

"Den perfekta stormen" som bestod av medias partiskhet år 2008 hjälpte till att manipulera valet, därför att allmänheten var missnöjd och inte egentligen favoriserade någon sida. Men att påverka valet nu och 2012 kommer att bli mycket svårare, oavsett hur mycket media försöker smutskasta de som ifrågasätter Obamaregimens planer för landet. Och media vet det också. De vet på vilken station det lönade sig att kliva på tåget och de vet också vid vilken station det är dags att hoppa av.


Allmänheten vill att ObamaCare ska upphävas och man hatar kongressen. Så Demokraterna använder strategin att varna och skrämma allmänheten med att Republikanerna kommer att ta ifrån dem "allt det goda" som Demokraterna åstadkommit. Republikanerna kommer att förstöra allt deras "bra arbete", Men eftersom allmänheten motsätter sig "allt det där goda" drar man också till med att motståndet är konspirationsteorier och naturligtvis Rasism.

Demokraterna kan inte längre vinna som ett parti, bara som enskilda demokrater som tar avstånd från Obama och resten av partiet. En hel del väljare tycker att deras egen kongressledamot är OK, men misstror Obama och hatar den Demokratiska kongressen som helhet.

1 Kommentarer:

Eva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.